Öneri PC İçin Gamepad Önerisi

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,051
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pc için gamepad arıyorum bütçem Maximum 1000-1500 TL güzel üzmeyecek bir şey önerir misiniz marka takıntım yok iyi olsun yeter.

🎮 En İyi Tek Gamepad (Kalite & Performans)

• Logitech F310 Kablolu Gamepad✔️ PC için klasik ve sağlam seçim
    • XInput desteği sayesinde Windows oyunlarında doğrudan uyumlu.
    • Kablolu olduğu için gecikme minimum olur.
    • 1000 TL altına kaliteli bir gamepad arayanların en çok tercih ettiği model.
hocam bu iyi midir hikayeli oyunlar ve forza horizon 5 ve microsoft flight simulator 2024 oynayacağım

🎮 En İyi Tek Gamepad (Kalite & Performans)

• Logitech F310 Kablolu Gamepad✔️ PC için klasik ve sağlam seçim
    • XInput desteği sayesinde Windows oyunlarında doğrudan uyumlu.
    • Kablolu olduğu için gecikme minimum olur.
    • 1000 TL altına kaliteli bir gamepad arayanların en çok tercih ettiği model.
Ya arkadaşım adam yapay zekaya sormayı bilmiyor mu? Fikrin yoksa bak geç neden yanlış yönlendiriyorsunuz insanları.

@Lorx61 hocam arkadaşın paylaştığı Gamepower Force ve Secuzi ikisi de aynı ürün hangisinin tipi hoşuna giderse alın kullanın. Aynı ürünün EasySmx X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır EA FC'de kullanıyor. Bana mısın demedi. Bu gamepadin OEM'i sağlam olduğu için çoğu firma kendi markasını bastırıp satıyor. Donanım olarak hepsi aynı kasası değişik yani.

Ya arkadaşım adam yapay zekaya sormayı bilmiyor mu? Fikrin yoksa bak geç neden yanlış yönlendiriyorsunuz insanları.

@Lorx61 hocam arkadaşın paylaştığı Gamepower Force ve Secuzi ikisi de aynı ürün hangisinin tipi hoşuna giderse alın kullanın. Aynı ürünün EasySmx X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır EA FC'de kullanıyor. Bana mısın demedi. Bu gamepadin OEM'i sağlam olduğu için çoğu firma kendi markasını bastırıp satıyor. Donanım olarak hepsi aynı kasası değişik yani.
öncellikle merhaba hocam teşekkür ederim bu bilginiz için benim hoşuma daha çok gamepower olan model gitti Secuzi olan modelin fiyatıda iyimiş ama yeşil rengi sevmiyorum gamepower olan model sizce üzer mi oynadığım oyunlar

Forza Horizon 5

Microsoft Flight Simulator 2024

ve piyasadaki AA veya AAA olan hikayeli oyunlar

öncellikle merhaba hocam teşekkür ederim bu bilginiz için benim hoşuma daha çok gamepower olan model gitti Secuzi olan modelin fiyatıda iyimiş ama yeşil rengi sevmiyorum gamepower olan model sizce üzer mi oynadığım oyunlar

Forza Horizon 5

Bende Gamesir öneriyorum, SuperNova olan modelini kullanıyorum, ACC, F1 oynuyorum orada iyi. Bir direksiyonla vs atamaz ama üzmedi. Diğer oyunlarda açıkçası mouse ve klavye kullanıyorum alışkanlığı bırakmak zor :) O yüzden diğer oyunlarda performansı bilemeyeceğim ama joysticki güzel, virajlarda kayma fln yok, Hall effect var springleri uzun. arkadaki ayrı iki tuş var. Hall efect kapama açma için kilitler(switch) var. Uygulamasıda var makro fln oluyor ve duyduğuma göre servisi de iyi ama ben yine bilmiyorum, 1.5 yıldır bende bir şey olmadı, o yüzden hiç denemedim. Senin için fark eder mi bilmem ama Supernova olan model şarj istasyonlu geliyor. Bağlantı seçenekleri dongle, bluetooth, kablolu (usb kablosuda geliyor 1 metre fln)

Bende Gamesir öneriyorum, SuperNova olan modelini kullanıyorum, ACC, F1 oynuyorum orada iyi. Bir direksiyonla vs atamaz ama üzmedi. Diğer oyunlarda açıkçası mouse ve klavye kullanıyorum alışkanlığı bırakmak zor :) O yüzden diğer oyunlarda performansı bilemeyeceğim ama joysticki güzel, virajlarda kayma fln yok, Hall effect var springleri uzun. arkadaki ayrı iki tuş var. Hall efect kapama açma için kilitler(switch) var. Uygulamasıda var makro fln oluyor ve duyduğuma göre servisi de iyi ama ben yine bilmiyorum, 1.5 yıldır bende bir şey olmadı, o yüzden hiç denemedim. Senin için fark eder mi bilmem ama Supernova olan model şarj istasyonlu geliyor. Bağlantı seçenekleri dongle, bluetooth, kablolu (usb kablosuda geliyor 1 metre fln)
Hocam arkadaşın bütçesi 1k. Supernova o bütçenin 3 katı kadar neredeyse :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forza Horizon 5

Üzmez kardeşim üzmez. O paraya Xbox ve OS gamepadinden daha uzun süre götürür.

Forza Horizon 5

gamepower kullanıyorum forza'da yavaş gaz verirsen tatmin etmez çünkü tetiklerde yarıya kadar ölü nokta var bilgin olsun

Hocam arkadaşın bütçesi 1k. Supernova o bütçenin 3 katı kadar neredeyse :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzmez kardeşim üzmez. O paraya Xbox ve OS gamepadinden daha uzun süre götürür.
Haklısınız hocam ben içeriği okumadım 😂 ama ben Gamesir önerdim, light model fln da var onlar 1.700 de beğensin alsın. Açıkçası gelen hepsini denemedikçe kararlaştıramaz gibime geliyor.

Birde normalde bu game sir supernova 2300 fln olması gerekiyorda nedense şu an +3k :(

Haklısınız hocam ben içeriği okumadım 😂 ama ben Gamesir önerdim, light model fln da var onlar 1.700 de beğensin alsın. Açıkçası gelen hepsini denemedikçe kararlaştıramaz gibime geliyor.

Birde normalde bu game sir supernova 2300 fln olması gerekiyorda nedense şu an +3k :(
Yılbaşından sonra hepsine zamcık geldi hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,172
Üyeler
187,632
Son üye
eymen31352461xx
Geri