PC için gamepad önerisi

craysx

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar, PC için kaliteli, kolay kolay bozulmayan ve gecikmesi düşük bir gamepad almak istiyorum. Aklımda şuan Dualsense almak var. Fiyatı şuan 4-4.5k civarlarında. Bu fiyatın üstüne çok çıkmak istemiyorum. Önerdiğiniz başka bir gamepad var ise önerilere açığım.

Merhabalar, PC için kaliteli, kolay kolay bozulmayan ve gecikmesi düşük bir gamepad almak istiyorum. Aklımda şuan Dualsense almak var. Fiyatı şuan 4-4.5k civarlarında. Bu fiyatın üstüne çok çıkmak istemiyorum. Önerdiğiniz başka bir gamepad var ise önerilere açığım.
gamesir cyclone 2 bakabilirsin. sadece pc için dualsense alınmaz.

GameSir Cyclone 2 veya Thunderobot G80 TS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense alıp paranı çöpe atma PC için alınmaz PS5'in varsa sorun yok ama PC için alınabilecek gamepad değil

Sağ olun GameSir Cyclone 2 alacağım gibi. Sadece analog'un üst tarafta değil de alt tarafta olmasını tercih ederim. Bu tarz bildiğiniz başka gamepad var mı yok ise GameSir Cyclone 2 alacağım.

Sağ olun GameSir Cyclone 2 alacağım gibi. Sadece analog'un üst tarafta değil de alt tarafta olmasını tercih ederim. Bu tarz bildiğiniz başka gamepad var mı yok ise GameSir Cyclone 2 alacağım.
Öncelikle cyclone 2 en iyi seçim ama illa ps düzeni istiyorsan Fantech dışında tr de satılan marka yok sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri