Neler Yeni

PC İçin Gamepad Önerisi

Alfha13

80+ Silver
Başlıktaki gibi bir gamepad lazım. Bayağı bir araştırdım ama sonuca ulaşamadım.

Bütçem 200-250 lira ama çok iyiyse 300 de verebilirim.

Xbox 360 önermeyin çünkü hepsi sorunlu. Tuşları basmayan, analogu bozulanlar var ve çok fazla şikayet var. Zaten orijinal değiller biraz da sebebi bundan.
Logitech almayı da düşünmüyorum, özelliklerine göre pahalı geldiler.
Monster da alabilirim ama sorunlu olduğunu söyleyen var.

Kısacası bütçem dahilinde gamepad önerebilir misiniz?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bunu öneririm şiddetle. Eğer 2-3 hafta bekleme şansın varsa bu fiyata daha iyisi yok denebilir.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Logitech F310 / Almayı düşünmüyorum demişsin ama aklında bulunsun ben indirime girmesini bekliyorum

Alfha13

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu öneririm şiddetle. Eğer 2-3 hafta bekleme şansın varsa bu fiyata daha iyisi yok denebilir.
Bekleyemem maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech F310 / Almayı düşünmüyorum demişsin ama aklında bulunsun ben indirime girmesini bekliyorum
Bence gerektiğinden pahalı. Ayrıca onda da tuş basmama sorunu olduğunu söyleyenler var.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bence gerektiğinden pahalı. Ayrıca onda da tuş basmama sorunu olduğunu söyleyenler var.
Bence bu fiyata en iyi ve güveniliri bu. Basmama sorunu yaşayan elbet vardır sonuç olarak en çok satan gamepad modelinden biri ve ayrıca 4 yıl bile götürebilir. Benim alma sebebim tetik ve analog hassasiyeti olması. Araba oyunlarında işime yarayacak. Tek sıkıntı bu fiyata titreşimi olmaması ama onu da ben aramıyorum. Kısaca kaliteli ve güvenilirdir.

Alfha13

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bu fiyata en iyi ve güveniliri bu. Basmama sorunu yaşayan elbet vardır sonuç olarak en çok satan gamepad modelinden biri ve ayrıca 4 yıl bile götürebilir. Benim alma sebebim tetik ve analog hassasiyeti olması. Araba oyunlarında işime yarayacak. Tek sıkıntı bu fiyata titreşimi olmaması ama onu da ben aramıyorum. Kısaca kaliteli ve güvenilirdir.
Benim de işime yarayacak olan titreşim, basınç hassasiyeti değil:) Peki bu alınır mı, yorumları fena değil.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam kol çok güzel duruyor bir sorum olacak ps4 gamepadi gibi basınca bastığımızı hissediyor muyuz ?
Aldığım çoğu gamepadte istediğim şeyler yok

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam kol çok güzel duruyor bir sorum olacak ps4 gamepadi gibi basınca bastığımızı hissediyor muyuz ?
Aldığım çoğu gamepadte istediğim şeyler yok
Demek istediğini anlamadım dostum. Fonksiyonel bir gamepad yani ne kadar basarsan o kadar işliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Bostancıoğlu
f310 göründüğü kadar çirkin değil. Ben de almaya çekiniyodum görüntüsü yüzünden aldıktan sonra iyi ki almışım dedim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bekleyemem maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 senedir kullanıyorum. Yok öyle bişe.

Top Bottom