Xbox 9. Nesilarkadaslar fifa rdr2 gow falan oynayacagım iste pc için gamepad önerir misiniz bütçe 1,5k esneyebilir
hocam aslında dualsense düşünüyordum da pcye baglama konusunda falan xbox daha iyiymis sanırımXbox 9. Nesil
Dualsense al geç. Sırf bilgisaayarda kullanılacağı için XBOX gamepad önerisi yapanları anlamıyorum. Zaten dualsense o tip oyunlarda destekleniyor . Desteklenmese bile birsürü uygulama var bunun için. 10 sene önce olsa yine tamam derdim ama şuan desteklenmeme sorunu yaşamazsınız hiçbir oyunda.hocam aslında dualsense düşünüyordum da pcye baglama konusunda falan xbox daha iyiymis sanırım
xbox almak istemiyorum çünkü ps kolunun tuşları daha rahat geliyor bana yine de öneriniz için teşekkür ederim
Hocam hiç xbox kolu kullandınız mı? PS kolundan çok daha rahat ve pc için daha iyi.hocam aslında dualsense düşünüyordum da pcye baglama konusunda falan xbox daha iyiymis sanırım
xbox almak istemiyorum çünkü ps kolunun tuşları daha rahat geliyor bana yine de öneriniz için teşekkür ederim
bende dualsense almayı düşünüyorum hocam teşekkürler sizde hangi renk varBende dualsense var 6 aya yakındır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim her açıdan
hocam hiç kullanmadım ama ps kolunun daha iyi oldugunu düşünüyorum ps koluna alısıgımHocam hiç xbox kolu kullandınız mı? PS kolundan çok daha rahat ve pc için daha iyi.
teşekkür ederim hocam dualsense almayı düşünüyorum bendeDualsense al geç. Sırf bilgisaayarda kullanılacağı için XBOX gamepad önerisi yapanları anlamıyorum. Zaten dualsense o tip oyunlarda destekleniyor . Desteklenmese bile birsürü uygulama var bunun için. 10 sene önce olsa yine tamam derdim ama şuan desteklenmeme sorunu yaşamazsınız hiçbir oyunda.
İkisinide kullandım ve Dualsense öneriyorum .Geçen hafta dualsense aldım pişman değilim. Denk gelirse farklı bir rengini daha alacağım. Kablolu bağlarsan destekli oyunlarda her özelliği kullanılıyor. Sony oyunları, CoD , F1 vb.bende dualsense almayı düşünüyorum hocam teşekkürler sizde hangi renk var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hiç kullanmadım ama ps kolunun daha iyi oldugunu düşünüyorum ps koluna alısıgım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim hocam dualsense almayı düşünüyorum bende
Dual sense >>>arkadaslar fifa rdr2 gow falan oynayacagım iste pc için gamepad önerir misiniz bütçe 1,5k esneyebilir
hangi acaba rengini kaç TL'ye aldınız hocamİkisinide kullandım ve Dualsense öneriyorum .Geçen hafta dualsense aldım pişman değilim. Denk gelirse farklı bir rengini daha alacağım. Kablolu bağlarsan destekli oyunlarda her özelliği kullanılıyor. Sony oyunları, CoD , F1 vb.
Önce 1300e beyazını aldım ama arızalı çıkınca iade ettim mediamarkta . Sonra arçelikten 1300e siyahını aldım. Denk gelirse beyazından bir daha alacağım.hangi acaba rengini kaç TL'ye aldınız hocam
bende galaktik morunu almak istiyorum her rengin fiyatı pahalı şu an daha indirime girer mi acaba zamlanır bence bu saatten sonraÖnce 1300e beyazını aldım ama arızalı çıkınca iade ettim mediamarkta . Sonra arçelikten 1300e siyahını aldım. Denk gelirse beyazından bir daha alacağım.