pc için gamepad önerisi

bende galaktik morunu almak istiyorum her rengin fiyatı pahalı şu an daha indirime girer mi acaba zamlanır bence bu saatten sonra
Bilmiyorum ama vatan mediamarkt gibi yerler 1350ye satıyor gelirse. Ben de bekliyorum ama siyah var bu aralar sadece.

Bilmiyorum ama vatan mediamarkt gibi yerler 1350ye satıyor gelirse. Ben de bekliyorum ama siyah var bu aralar sadece.
evet bende görmüştüm 1300tl ye geldigini falan sizin dualsense te ne sorunu çıktı da iade ettiniz

hocam aslında dualsense düşünüyordum da pcye baglama konusunda falan xbox daha iyiymis sanırım
xbox almak istemiyorum çünkü ps kolunun tuşları daha rahat geliyor bana yine de öneriniz için teşekkür ederim
Pc için çok mantıklı değil ama tercih sizin.

evet bende görmüştüm 1300tl ye geldigini falan sizin dualsense te ne sorunu çıktı da iade ettiniz
"Oluştur" tuşu biraz garip ses çıkarıyordu ve basma hissi farklıydı. Bide analoglardan birinden yay sesi geliyordu. Normalde de geliyor biraz hızlı çek bırak yapınca ama bundan çok fazla geliyordu. Değişime yolladım stok yok diye iade ettiler.

"Oluştur" tuşu biraz garip ses çıkarıyordu ve basma hissi farklıydı. Bide analoglardan birinden yay sesi geliyordu. Normalde de geliyor biraz hızlı çek bırak yapınca ama bundan çok fazla geliyordu. Değişime yolladım stok yok diye iade ettiler.
hee anladım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc için çok mantıklı değil ama tercih sizin.
neden pc için mantıklı degil bilmedigimden soruyorum

hocam hiç kullanmadım ama ps kolunun daha iyi oldugunu düşünüyorum ps koluna alısıgım
Hiç kullanmadığınız için yanlış düşünüyorsunuz, xbox kolu çok daha rahat + pc için daha iyi.

bende dualsense almayı düşünüyorum hocam teşekkürler sizde hangi renk var

hocam hiç kullanmadım ama ps kolunun daha iyi oldugunu düşünüyorum ps koluna alısıgım

teşekkür ederim hocam dualsense almayı düşünüyorum bende
Beyaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,560
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx