Neler Yeni

Pc için Gamepad önerisi

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Merhaba arkadaşlar,
Kuzenimle birlikte Fifa 23 aldık almayacaktım hatası çok diye ama dayanamadık. Masaüstü pc için gamepad öneriniz ne olur? Fiyat en düşük ne olursa artık. Dandik olmasın ama üzmeyecek bir şey olsun. Bir pade 1.2k falan veremem.

Düşük fiyat max 500
Orta üst fiyat max 1k desek neler önerirsiniz? İlâ bu parayı hak ediyor al dediğiniz varsa alırım.

Son düzenleme:

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle tarz gamepadlere bakmanı tercih ederim çok vermek istemiyorsan ama garantili istiyorsan xbox 360 veya dualshock 3 gamepadlerine bakabilirsin
400-500 tl bandında olsa ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

400-500 tl bandında olsa ne önerirsiniz?

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Merhaba arkadaşlar,
Kuzenimle birlikte Fifa 23 aldık almayacaktım hatası çok diye ama dayanamadık. Masaüstü pc için gamepad öneriniz ne olur? Fiyat en düşük ne olursa artık. Dandik olmasın ama üzmeyecek bir şey olsun. Bir pade 1.2k falan veremem.

Düşük fiyat max 500
Orta üst fiyat max 1k desek neler önerirsiniz? İlâ bu parayı hak ediyor al dediğiniz varsa alırım.
1k dersek, 2.el garantili xbox kolu, ben geçen hafta 1 sene garantili kolu 900'e aldım, biraz kovalamak gerekiyor ama

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ürün geldikten sonra bana yorumunuzu yazar mısınız?
F310 kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum hocam. Tuşları aşırı fazla el yoruyor. Çok sertler. Özellikle LT/LB/RT/RB tuşları. İkinci el Xbox 9. veya 8. nesil kollarına bakabilirsiniz. Ya da ikinci el orijinal dualshocklara.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
1k dersek, 2.el garantili xbox kolu, ben geçen hafta 1 sene garantili kolu 900'e aldım, biraz kovalamak gerekiyor ama
Bunun güzelliği farz et bozuldu hatta bozulmasın, değişime gönderip 0'ını alabiliyorsun diye biliyorum

Top Bottom