PC için gamepadlerde hareket algılama varmı?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, ben gamepad almak istiyorum ama bu ps lerdeki dualschok, dualsense vs. hareket algılama özelliği var. Acaba bu özelliğin olduğu bir gamepad varmı? varsa da söyleyebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.

HAreket algılamadan kastığınız nedir tam anlamadım.

HAreket algılamadan kastığınız nedir tam anlamadım.
sony nin sitesinde gördüm hareket algılama diyordu, "Dahili ivme ölçer ve jiroskop ile desteklenen oyunlara sezgisel hareket kontrolü getirin." diye
diğeri de "Son derece hassas dahili ivme ölçer ve jiroskop, DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızın hareket ettiğini, eğildiğini ve döndürüldüğünü algılar." diyor

sony nin sitesinde gördüm hareket algılama diyordu, "Dahili ivme ölçer ve jiroskop ile desteklenen oyunlara sezgisel hareket kontrolü getirin." diye
diğeri de "Son derece hassas dahili ivme ölçer ve jiroskop, DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızın hareket ettiğini, eğildiğini ve döndürüldüğünü algılar." diyor
Jiroskop oluyor anladığım kadarıyla pc için mi arıyorsunuz ve bütçe ne kadar?

[
evet pc için arıyorum bütçe 2500 civarına kadar çıkabilir
Nintendo switch pro controller alabilirsin bende bugün alacağım bir tane bütçen var zaten orjinal yapıśtır.Tușların yerleri değișik olduğu için ekstradan ayarlamak zorunda kalabilirsin hocam.

çok teşekkür ederim iyi günler bir bakacağım.
Ben teșekkür ederim.Jiroskoo özellikli Ps ve pro controller dıșında kaliteli bir ürun bulamazsınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe var aslında neden dualsense almıyorsunuz?

[
Nintendo switch pro controller alabilirsin bende bugün alacağım bir tane bütçen var zaten orjinal yapıśtır.Tușların yerleri değișik olduğu için ekstradan ayarlamak zorunda kalabilirsin hocam.
eğer mümkünse ps tarzı gamepad varsa size zahmet bi bakabilirseniz çok sevinirim

Ben teșekkür ederim.Jiroskoo özellikli Ps ve pro controller dıșında kaliteli bir ürun bulamazsınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe var aslında neden dualsense almıyorsunuz?
şimdi bilmiyordum pc ye uyuyormu uymuyormu diye, bir de o jiroskop özelliği sadece ps e özel mi diye de bilmiyordum baktım bulamadımo da oluyorsa alabilirim çok sağolun.

şimdi bilmiyordum pc ye uyuyormu uymuyormu diye, bir de o jiroskop özelliği sadece ps e özel mi diye de bilmiyordum baktım bulamadımo da oluyorsa alabilirim çok sağolun.
Hocam steamden oynayacaksan oyunları kol yapılandırıyor direkt girip oynayabilirsin.

Geri