İşin aslı gram mantıklı değil. Fakat şartlar göz önünde bulundurunca da başka seçenek yok gibi. Fc25 gfn de var mı?Ea Fc 25 oynamak istiyorum sanırım en uygun gamepass üzerinden oynayabilirim ? aylık 210 tl ye değer mi sizce
GFNde oyuna sahip olmalısın gamepassle bağlantısı nedir?İşin aslı gram mantıklı değil. Fakat şartlar göz önünde bulundurunca da başka seçenek yok gibi. Fc25 gfn de var mı?
Uzun süreli alacaksan olur yoksa zamlardan etkilenirsin diye düşünüyorum.Ea Fc 25 oynamak istiyorum sanırım en uygun gamepass üzerinden oynayabilirim ? aylık 210 tl ye değer mi sizce
senin olmayan bir şeyi kiralayıp oynamak gibi aslında mantıksız evetİşin aslı gram mantıklı değil. Fakat şartlar göz önünde bulundurunca da başka seçenek yok gibi. Fc25 gfn de var mı?
Bende oynamayı düşünüyorum daGFNde oyuna sahip olmalısın gamepassle bağlantısı nedir?
Uzun süreli alacaksan olur yoksa zamlardan etkilenirsin diye düşünüyorum.
Hmm anladım bilgim yok maalesef.Bende oynamayı düşünüyorum dagfn var mı diye sordum.
Sadece bir oyun üzerinden değerlendirince pek bir anlamı yok. Diğer oyunlara da şans vermeyi düşünüyorsan 1 ay dene olamdı sonraki ay iptal et.senin olmayan bir şeyi kiralayıp oynamak gibi aslında mantıksız evet
Ultimate almadan online oynanıyor mu arkadaşlarla felan fc25 için değil genel anlamdaEa Fc 25 oynamak istiyorum sanırım en uygun gamepass üzerinden oynayabilirim ? aylık 210 tl ye değer mi sizce