Neler Yeni

Pc için Hoparlör önerisi

CrowleyS

80+
Bütçe
3000
Selamlar,

Şuan monitörün hoparlörünü kullanıyorum işimi görüyor fakat yeni alacağım monitörde hoparlör yok.
Bundan dolayı işimi görecek bir hoparlör arıyorum.
Kısık seste çok fazla ses çıkmaz ise güzel olur akşam vaktinde film izlemek için.
Soundbar ile hoparlör arasında çok fark olur mu?

Teşekkürler.

Bunlar nasıldır?

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Şahin
Selamlar,

Şuan monitörün hoparlörünü kullanıyorum işimi görüyor fakat yeni alacağım monitörde hoparlör yok.
Kısık seste çok fazla ses çıkmaz ise güzel olur akşam vaktinde film izlemek için.

Teşekkürler.

Bunlar nasıldır?
Reis Bence Soundbar Al Raf Yada Bant İle Duvara Sabitlersin Yada Kasa Üstüne Koyarsın Yer Kaplamaz
Özelliklerine Bakmadım Haberin Olsun

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Şahin
Öneriniz var mı ? Gece film falan izlemelik. En düşük seste takılacağım, 100% hiç bir zaman kullanmayacağım bir şey lazım.
Benim 1 Senedir Hopörlörüm Yok Ama 3 Bin Tl Bir Hopörlör İçin Fazla Lenovanın 800 Tl Lik Hopörlörleri Var Ama Uzun Ömürlümü Bilmiyorum Ama 3 Bin Tl Harcıyabilirim Diyorsan Samsung Almanızı Öneririm Telefondan Yola Çıkacağım 5 Yıl Annem Kullandı O Telefonu 2 Senedir De Kardeşim Kullanıyor

Selamlar,

Teşekkürler.

Bunlar nasıldır?
Hocam şu konuda ben de hoparlör sordum ve sorduğum hoparlörü aldım, amazon satıcılı ve göndericili olduğu için şans vermek isterseniz deneyebilirsiniz. Şahsen ben satıcı amazon olduğu için beğenmez veya sorun yaşarsam iade edebilirim diye de tercih ettim. Ama yok daha bilindik markalara bakarım derseniz size kalmış.

CrowleyS

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu konuda ben de hoparlör sordum ve sorduğum hoparlörü aldım, amazon satıcılı ve göndericili olduğu için şans vermek isterseniz deneyebilirsiniz. Şahsen ben satıcı amazon olduğu için beğenmez veya sorun yaşarsam iade edebilirim diye de tercih ettim. Ama yok daha bilindik markalara bakarım derseniz size kalmış.
Bir bakayım hocam, bende iade gibi kısımlardan dolayı amazondan bakıyorum. Peki güzel mi ? memnun musunuz? RGB kısımlarından sorun yaşamışsınız çözebildiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim 1 Senedir Hopörlörüm Yok Ama 3 Bin Tl Bir Hopörlör İçin Fazla Lenovanın 800 Tl Lik Hopörlörleri Var Ama Uzun Ömürlümü Bilmiyorum Ama 3 Bin Tl Harcıyabilirim Diyorsan Samsung Almanızı Öneririm Telefondan Yola Çıkacağım 5 Yıl Annem Kullandı O Telefonu 2 Senedir De Kardeşim Kullanıyor
Açıkçası çok fazla vermek istemiyorum ama kısa sürede de bozulmasını istemem.

bu nasıldır?

Son düzenleme:

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Şahin
Bir bakayım hocam, bende iade gibi kısımlardan dolayı amazondan bakıyorum. Peki güzel mi ? memnun musunuz? RGB kısımlarından sorun yaşamışsınız çözebildiniz mi?

bu nasıldır?
Bilmem Ama Reis Bi Soundbara 3 Bin Tl Vericeksen Uzun Ömürlü Olmasını İstiyorsan Kesinlikle O Soundbarı Al En Az 7 Sene Kullanırısın Samsung Kalitesi Başka Şık Kablo Kirliliği Yok Al Geç Pişman Olmazsın

CrowleyS

80+
Bilmem Ama Reis Bi Soundbara 3 Bin Tl Vericeksen Uzun Ömürlü Olmasını İstiyorsan Kesinlikle O Soundbarı Al En Az 7 Sene Kullanırısın Samsung Kalitesi Başka Şık Kablo Kirliliği Yok Al Geç Pişman Olmazsın
Hocam tek sıkıntım çok ses çıkıp çıkmayacağı. Umarım en kısıkta işimi görür. Bir deneyeyim.

bu nasıldır?
Daha bugün geldi ve yazdığım gibi RGB açma kapatma tuşu veya/yazılımı yok. Ses kalitesi şuan için tatmin edici. Şans verilebilir diye düşünüyorum.

Hocam tek sıkıntım çok ses çıkıp çıkmayacağı. Umarım en kısıkta işimi görür. Bir deneyeyim.
tabii ki Samsung a bütçeniz yetiyorsa onu tercih etmeniz daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,720
Üyeler
171,432
Son üye
dark300
Top Bottom