Pc için uyumluluk açısından xbox controller. Ama eğer uyumluluk dert değil hallederiz dersen dualsense. Dualsense her oyuna uyumlu değil. Uygulama yüklemen lazım. Oyunlara girerken uygulamayı açıp giriyorsun vs. Xbox controller da öyle bir şey yok. Gamepad destekli her oyunda hiçbir ayar yapmadan oynarsın. Dualsense tuşları vs çok daha iyi. Ek özellikleri var. Dualsense te batarya var şarj ediyorsun. Xbox controller ise pilli. Şarj edilebilir pil ve şarj cihazı alman lazım kolla beraberbilgisayar başından ayrılıp yatakta yatarken oynamak amaçlı kol arıyorum genellikle genshin forza gibi oyunlar oynıyacağım
sizin öneriniz hangisidir hocamPc için uyumluluk açısından xbox controller. Ama eğer uyumluluk dert değil hallederiz dersen dualsense. Dualsense her oyuna uyumlu değil. Uygulama yüklemen lazım. Oyunlara girerken uygulamayı açıp giriyorsun vs. Xbox controller da öyle bir şey yok. Gamepad destekli her oyunda hiçbir ayar yapmadan oynarsın. Dualsense tuşları vs çok daha iyi. Ek özellikleri var. Dualsense te batarya var şarj ediyorsun. Xbox controller ise pilli. Şarj edilebilir pil ve şarj cihazı alman lazım kolla beraber
Ben dualsense kullanıyorum. Dualsense daha iyi. Şuan dualsense i satmayı düşünüyorum ama nedeni daha üst bir ürün satın almak. Baktığım ürünler 6-7 bin ₺. 3000₺ bandında en iyisi bence dualsense. Hem tuşları çok daha konforlu hem , hem triggerlarını düzenleyip özel ayar yapabiliyorsun yani basarken hissiyatı değişiyor. Mesela forza 5 oynuyorum kumdayken titriyor daha sert oluyor, düz yolda daha konforlu oluyor vs. Onun dışında bataryası olması da bence daha iyisizin öneriniz hangisidir hocam
Aynen. Çok güzel özellik. Fark yaratan bir özellikben dualsense onerırım cunku tıtresım teknolojısı yavas yavas oyunlara gelmeye baslıyor 1 yıl sonra fln cogu oyuna gelır ergonomık acıdan hem xbox controller hem dualsense kullanan bırı olarak soylemek gerekırse baya yakınlar dualsense uzmez ama kesınlıkle tıtresımlerınden dolayı dualsense onerırım yaygınlasmaya basladı pc dede
TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyah https://amzn.eu/d/iw6PgZFbluetooth aparatı olarak varmı önerdiyiniz bir model