PC için kasmayan Pubg Mobile emülatör önerisi

zyrexX18

80+
Reaksiyon skoru
0
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, arayışım basit pubg mobile oynamak için kasmayan pc emülatör önerileri istiyorum gameloopun 32 bit versiyonu kalktığı için 64 bit oynamayı denedim ama çok kötü bi deneyim yaşattı bana. önceden farklı emülatörler deniyordum ama onlar da gameloop kadar kaliteli değillerdi ve çalışma sistemleri garipti hepsinin ya şimdi yeniden farklı emülatör kuracağım ya da gameloopun yeni versiyonunun gelmesinin bekleyeceğim ve öyle pubg mobile oynayacağım

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, arayışım basit pubg mobile oynamak için kasmayan pc emülatör önerileri istiyorum gameloopun 32 bit versiyonu kalktığı için 64 bit oynamayı denedim ama çok kötü bi deneyim yaşattı bana. önceden farklı emülatörler deniyordum ama onlar da gameloop kadar kaliteli değillerdi ve çalışma sistemleri garipti hepsinin ya şimdi yeniden farklı emülatör kuracağım ya da gameloopun yeni versiyonunun gelmesinin bekleyeceğim ve öyle pubg mobile oynayacağım
hocam o ayarla ya da pc ıle ılgılı dedıgınız emulatorler cogu yayıncının kullandıkları zaten bendede kasma var bır turlu cozemedım free fıre denemeye ccalısıyodum bende pubgde kasıyo

keske sistem bilginizi falanda soyleseydiniz hocam medium degiliz sonucta bu yuzden islemcinizi/Ekran kartinizi ve Ram'inizi ve ssd'mi HDD mi kullandiginizi SSD ise m.2 mi sata mi kullandiginizi soylerseniz cok daha yardimci olabiliriz ynai belki ayarlarindan dolayi oyniyamiyorsunuz belkide cok kotu sisteminiz bu yuzden daha hafif bir emulator onerelim vs....

İstediğin kadar emülatör yükle her zaman kasacak takılacak donacak adı üstünde android emülatörü ve kullandığın oyun aşırı sistem isteyen bir oyun yayıncı dediğin elemanlar 9800x3d gibi yada 9700x gibi çok çekirdekli işlemcilerle 4070 4080lerle adam akıllı stabil oynayamıyorlar 32nin kalkma nedeni ram tüketiminin 4le sınırlıyken yetmemesiydi. İlla denicem diyorsan bluestacks x Dene.

keske sistem bilginizi falanda soyleseydiniz hocam medium degiliz sonucta bu yuzden islemcinizi/Ekran kartinizi ve Ram'inizi ve ssd'mi HDD mi kullandiginizi SSD ise m.2 mi sata mi kullandiginizi soylerseniz cok daha yardimci olabiliriz ynai belki ayarlarindan dolayi oyniyamiyorsunuz belkide cok kotu sisteminiz bu yuzden daha hafif bir emulator onerelim vs....
gtx 1660ti 5 5600 1tb m2 ssd 16gb 3200 ram 520m-r anakart

gtx 1660ti 5 5600 1tb m2 ssd 16gb 3200 ram 520m-r anakart
Youtube gameloop fps ayari falan yazin karsiniza cikar yapmaniz gereken ayarlar uzun uzun anlatamam hatirlamiyorumda zaten ama bagzi belli basli ayarlar yapmaniz lazim olmassa format attin ne diyeyim cunku bu sistem rahat acar gameloop emulatoru vs....

Bana kalsa direk PC Pubg'sine gecin bos verin mobile'i oldu zaten PC pubg hayla baya aktif bi bakin derim sisteminiz gayet yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,847
Üyeler
187,738
Son üye
PrimeTime
Geri