Neler Yeni

Pc için mikrofon önerisi.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Bütçe
4500
Kulaklığım var ama ayrı bir mikrofona ihtiyacım var. Oyun oynuyorum ve iletişim kurmak için yeni almayı düşünüyorum. Genel bir şekilde fikir toplamam lazım. Bütçe olarak 4000/4500 limitim var diyebilirim. Şuanlık aklımda Fifine A6T var.

Son düzenleme:

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Yıldız
fifine a6v standli sekilde elimde mevcut ikiside hemen hemen 20 gunluk sistemimi sattigim icin ekipmanlarimda satilik fiyatta anlasiriz dusunuyorsan.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Kulaklığım var ama ayrı bir mikrofona ihtiyacım var. Oyun oynuyorum ve iletişim kurmak için yeni almayı düşünüyorum. Genel bir şekilde fikir toplamam lazım. Bütçe olarak 4000/4500 limitim var diyebilirim. Şuanlık aklımda Fifine A6T var.
içerik üretmiceksen çok uçmaya gerek yok bence ama yinede sen bilirsin. Genelde oyuncular hyperx tercih ediyorlar. Normalde quadcast önercektim ama şuanda fiyatı gereksiz artmış. Birde bir tavsiye daha böyle mikrofonlarda arka sesleri çok alıyor eğer nvidia ekran kartın varsa kesinlikle brodcast kullan. Ben aliexpressden mikrofon aldım 500e falan gayet memnunum. Zealsound a68 di sanırsam
bunun beyazını.
buda performansı

Top Bottom