Pc için öneri lazım

Ulothrix

80+
Reaksiyon skoru
6
Elimde dddr2 destekleyen anakartlı pc var. 1gb rami var.İntel d core 2.80ghz işlemcisi var bu pcyi nasıl geliştirebiliriz

Dostum ddr2 çok eskide kaldı, biraz para biriktir bütçeni geliştir ve yeni pc topla. (y)

Anakrtınız güncel seviyelere yetişmenizi sağlayacak upgradelere izin vermeyecektir. Bence ölü yatırım oyun falan da oynayamazsınız. Yeni bir sistem toplayabilirsiniz bütçeniz yoksa Apu ya da 2.el düşünebilirsiniz. Eğer ben bu sistem ile idare ederim diyorsanız önce ramlerden geliştirmeye başlayabilirsiniz.

anakartının DDR2 olması kötü olmuş eğer yapabilirsen anakartı en az DDR3'e yükseltmeni öneririm işlemcininde uyumlu olduğu bir anakart tercih etmelisin tabi ondan sonra RX570 gibi bir ekran kartı 8GB ram takviyesiyle o bilgisayarı adam edersin.

kesinlikle bir şey alam buna ekleme yapmak para israfı olacaktır tavsiyem elden çıkart biraz para biriktir ve yeni bir sistem topla ddr2 artık çok eskidi

Bildiğim kadarı ile gümrük vergisi yüzde 20 alınıyor. Aliexpress de 55 tl gibi bir fiyatı var x3440 işlemcisinin. Ancak letgo gibi 2. el sitelerinde 120 tl nin altında bulunamıyor ne yazık ki

Anakrtınız güncel seviyelere yetişmenizi sağlayacak upgradelere izin vermeyecektir. Bence ölü yatırım oyun falan da oynayamazsınız. Yeni bir sistem toplayabilirsiniz bütçeniz yoksa Apu ya da 2.el düşünebilirsiniz. Eğer ben bu sistem ile idare ederim diyorsanız önce ramlerden geliştirmeye başlayabilirsiniz.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri