bu arada kendi önerimide yapıyım hazır indirimdeyken cyberpunk alıp oyna +120 saatim var mükemmel bir oyun hala oynamaya devam ediyorumbakayım eskiden baya izlerdim de oynamadım hiç
indirime girdiği an alacağım rdryiRdr2 online (keşfettikten sonra oyuna sempatin )artıor
Buglar falan düzeldi mi?bu arada kendi önerimide yapıyım hazır indirimdeyken cyberpunk alıp oyna +120 saatim var mükemmel bir oyun hala oynamaya devam ediyorum
Ben de yeni başladım ve hoşuma gitti.O yüzden önereyim dedimDiablo oyunlarına bir türlü ısınamadım nedense ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakacağım tesekkurler
Black desert oynuyordum bi ara, daha lanet bi kitle olamazMMORPG olarak Black Desert, New World, The Elder Scrolls Online
Eskisi gibi zamanım olsa Silkroad Online'dan başka bir şey oynamam da bağımlısı olmayan birine kötü gelebilir.
düzeldi merak etme optimizasyonuda daha iyi rtx ve çevresel perdeleme kapalı tüm ayarlar ultrada rx 6600+5600'le 80fps alıyorum. 120 saatte sadece bi tane düşmanın görünmez olmasıyla karşılaştım birkaç kerede kaplamalar iç içe girdi onun dışında bug göremedim aşırı zevkli ve seni içine çeken bir oyunindirime girdiği an alacağım rdryi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buglar falan düzeldi mi?
Conquerors bladeSolo-multiplayer fark etmez oyun önerisi yapabilir misiniz? MMORPG Oyun önerisi daha iyi olur. Beğendiğiniz her hangi bir oyunu yazabilirsiniz
Sistemim imzada.