Şimdiki Adaptörüm Everest marka ve online oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. 100 mb hızım var. Güzel, uzaktan çeken bir adaptör var mıdır? Önerileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.
BÜTÇE: 500 TL
hocam bizim ev 3+1 benim pc salondaydı modem yatak odasındaydı arada 4 oda vardı geyet iyi çekiyodu arada bağlantı kopuyodu o da kapıyı kapatınca fln kopsa bile 1-2 saniye sonra bida bağlanıyoduHocam Modem Yan Odada da uzaktan iyi çeker mi? Öneriniz için teşekkürler.
Sağolun Hocam bunu alacağım büyük ihtimalle.hocam bizim ev 3+1 benim pc salondaydı modem yatak odasındaydı arada 4 oda vardı geyet iyi çekiyodu arada bağlantı kopuyodu o da kapıyı kapatınca fln kopsa bile 1-2 saniye sonra bida bağlanıyodu
Hocam buna bende baktımda yorumlarda uzaktan çekmiyor, kopma oluyor gibi şeyler yazmışlar. Güvenemedim fazla. Öneriniz için teşekkürler.şu adaptörden kullanıyorum abdullah abi instagramda paylaşmıştı
benim modemle adaptör arası 3 duvar var 12 mbps internetle 40 ping cs oynuyorum hocam piyasada cihazın sahtesi varsa bilememSağolun Hocam bunu alacağım büyük ihtimalle.
Hocam buna bende baktımda yorumlarda uzaktan çekmiyor, kopma oluyor gibi şeyler yazmışlar. Güvenemedim fazla. Öneriniz için teşekkürler.
bilmiyorum hocam bende olmadıSağolun Hocam bunu alacağım büyük ihtimalle.
Hocam buna bende baktımda yorumlarda uzaktan çekmiyor, kopma oluyor gibi şeyler yazmışlar. Güvenemedim fazla. Öneriniz için teşekkürler.
benim modemle adaptör arası 3 duvar var 12 mbps internetle 40 ping cs oynuyorum hocam piyasada cihazın sahtesi varsa bilemem
Sağolun Arkadaşlar. Bende Yorumlara bakarak öyle söyledim. Fiyatından Dolayı bunu alabilirim. .bilmiyorum hocam bende olmadı
Arkadaş adaptör sormuş extender değil.Şimdiki Adaptörüm Everest marka ve online oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. 100 mb hızım var. Güzel, uzaktan çeken bir adaptör var mıdır? Önerileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.
BÜTÇE: 500 TL
Öneriniz için Teşekkür ederim.Arkadaş adaptör sormuş extender değil.
Bu neden ile size önerim aşağıdaki linkteki olacaktır.
Ben yaklaşık 1,5 yıl önce aldım. Modeme gelen hızım 100mb 5GHz ile 2 duvar arkasında bunun ile birlikte PC 'de ~90Mb alıyorum.
Gayette memnunum.
Link:
PC WİFİ ADAPTÖR
Alıntıyı görüntüle