S symet19 80+ Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Symet 10 Aralık 2023 #1 Bütçe 2500 Xbox 9.nesil veya Dualsense alıcağım kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim birde bu devirde 2500Tl'ye kontrolcü almak mantıklı mı?
Xbox 9.nesil veya Dualsense alıcağım kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim birde bu devirde 2500Tl'ye kontrolcü almak mantıklı mı?
B beskazalichinese 80+ Bronze Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1,986 Dahası Reaksiyon skoru 1,020 İsim Sadettin Y 10 Aralık 2023 #2 bence pahali ancak gamepadle oyun oynadigim icin alirdim bu fiyata da. Xbox controller benim cok sevdigim ve onerdigim bir kol.
bence pahali ancak gamepadle oyun oynadigim icin alirdim bu fiyata da. Xbox controller benim cok sevdigim ve onerdigim bir kol.
S symet19 80+ Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Symet 10 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 beskazalichinese yazmış: bence pahali ancak gamepadle oyun oynadigim icin alirdim bu fiyata da. Xbox controller benim cok sevdigim ve onerdigim bir kol. Devamı için tıklayın... Dualsense kullandınız mı hocam.2000'e bulabiliyorum en az Xbox 9.nesilk
beskazalichinese yazmış: bence pahali ancak gamepadle oyun oynadigim icin alirdim bu fiyata da. Xbox controller benim cok sevdigim ve onerdigim bir kol. Devamı için tıklayın... Dualsense kullandınız mı hocam.2000'e bulabiliyorum en az Xbox 9.nesilk