Xbox 9.nesil satılıp dualsense alınır mı?

Belki 20-25 farklı gamepad kullandım. Dualsens' - Xbox 9. nesil veya 3. parti üreticilerin ürünleri. Gamesir - Easysmx - Gulikit vs vs 3. parti firmalardan çok rahat Dualsens ve 9. nesil kolu Outscale edebilecek kollar mevcut. 2 tane Dualsens'im var 1 tanesinde hem ürünün kendisinde hem analoğunda gıcırdama problemi var. Xbox 9. nesil kolum mesela zamanında menü tuşu kısmından patlak vermişti. Bu kolların stick drift ve bilimum farklı türde arıza verme oranı da var. Hele Dualsens'i yere düşürdünüz mü geçmiş olsun o koldan bir daha hayır gelmez içinde ne kadar fazla ince teknoloji barındırıyosa o kadar kırılgan oluyor. Touch screen zaten PC'de bir işe yaramıyor. Haptic feedback desen PS oyunları haricinde adam akıllı desteği yok. Tam tersi bunlar PC kullanımında ürün ömrünü normale göre kısaltan ve ürünü daha kırılgan yapan şeyler.

İkiside fiyatlarını haketmiyor açıkçası gamesir fantec gibi markalara şans vermek lazım
Hocam daha uygun fiyata satılan 8bitdo fantech gibi sorunsuz gamepadler var ve ayni özellikleri daha uygun fiyata sunuyorlar.
Katılıyorum. Bu markalar hem daha uzun ömürlü oluyor hem daha ucuz oluyor. Pc de zaten dualsense almak baştan saçmalık olur.

arkadaslar dualsense sag stick drift yapıyor, durdugu yerde olmuyor ama oyun geregi sag sticki hassas kullanabilmem gerekiyor. fakat direkt bir kol tamirciyemi götürmeliyim yoksa internetten parçayı alıpmı götüreyim? yada kendim halledebilirmiyim? parça hakkındada hiçbir bilgim yok yardımcı olabilecek varmı ne almam gerektigi ile ilgili. tesekkurler

arkadaslar dualsense sag stick drift yapıyor, durdugu yerde olmuyor ama oyun geregi sag sticki hassas kullanabilmem gerekiyor. fakat direkt bir kol tamirciyemi götürmeliyim yoksa internetten parçayı alıpmı götüreyim? yada kendim halledebilirmiyim? parça hakkındada hiçbir bilgim yok yardımcı olabilecek varmı ne almam gerektigi ile ilgili. tesekkurler
Garantisi falan var mı hocam?

Eğer connectgame güvenirseniz direwolf 3 modelini alın kafanız rahat etsin. Şuan evde KK3MAX, XBOX 9th, Gamesir SE7 var ama direwolf kullanıyorum. Ergonomisi ve bumperlar çok iyi.

Eğer connectgame güvenirseniz direwolf 3 modelini alın kafanız rahat etsin. Şuan evde KK3MAX, XBOX 9th, Gamesir SE7 var ama direwolf kullanıyorum. Ergonomisi ve bumperlar çok iyi.
Gereksiz pahalı direwolf 3. Aliexpresste 1000 tl ucuza bulursunuz. Connectgame ile aynı garanti servisine sahip olarak 😃

Fiyatlar değişken olduğundan direkt link atarsam tam olmayabilir hocam ama yeni hesap açıp ilk kullanıcı indirimi + oyunlardaki kuponları 3 4 gün toplayarak alabilirsiniz. Kuponlar zaten 1 haftaya yakın toplayınca birkaç dolar indirim sağlıyor tek başına. Ha connectte iyzico ilk alışveriş indirimi ile alırsanız 500 daha ucuza gelir tr içinden almış olursunuz o ayrı mesele.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri