Dualsense in tek artı yanı haptic feedback o kadar. Azımsanacak bir özellik değil ancak her oyun ona adapte çıkmıyor. Kolay bozulan gamepadler bunlar. Daha ucuza daha iyi gamepadler alınır. Ben kendim 9. nesil kullanıyorum boşa para mesela. O zaman olsa hayatta almazdım.biraderim gözünü sevim çok daha iyi gamepedler var derken dalgammı geçiyosun ya
+ Dokunmatik yüzeyDualsense in tek artı yanı haptic feedback o kadar. Azımsanacak bir özellik değil ancak her oyun ona adapte çıkmıyor. Kolay bozulan gamepadler bunlar. Daha ucuza daha iyi gamepadler alınır. Ben kendim 9. nesil kullanıyorum boşa para mesela. O zaman olsa hayatta almazdım.
Ben 9. nesil gamepad i savunmuyorum hocam. Boşa fanboyluk yapmaya gerek yok. 9. nesil gamepadi falan savunduğumu sandınız herhalde+ Dokunmatik yüzey
+ Jiroskop
+ Adaptive Trigger
+ Xbox 125hz(8ms) DualSense 1000hz(1ms) (OC ile 8000hz dahi yapılabilir)
+ Batarya
+ Oyundaki duruma göre değişen LED
+ Mikrofon
+ Hoparlör
Aynen tek artısı haptic feedback.
Kullanmadan kötüleme amacınız nedir hocam? 5 yıl boyunca 3 farklı xbox kontrolcü kullanmış ardından DualSense almış birisi olarak söylüyorum.Ben 9. nesil gamepad i savunmuyorum hocam. Boşa fanboyluk yapmaya gerek yok. 9. nesil gamepadi falan savunduğumu sandınız herhalde![]()
Kullanmadığımı kimden öğrendiniz tam olarak hocam?Kullanmadan kötüleme amacınız nedir hocam? 5 yıl boyunca 3 farklı xbox kontrolcü kullanmış ardından DualSense almış birisi olarak söylüyorum.
BelirtmedinizKullanmadığımı kimden öğrendiniz tam olarak hocam?
Hiç dualsense kullanmadığına okadar eminimki dostum, ürüne laf etmek için ediyosunuz.Dualsense in tek artı yanı haptic feedback o kadar. Azımsanacak bir özellik değil ancak her oyun ona adapte çıkmıyor. Kolay bozulan gamepadler bunlar. Daha ucuza daha iyi gamepadler alınır. Ben kendim 9. nesil kullanıyorum boşa para mesela. O zaman olsa hayatta almazdım.
2 tane indirimde aldığım güne lanet olsun. Xbox kol o kadar rahatsız edici bir kol olarak geliyor ki bana DualShock 3 polo Smart bile daha rahat geliyordu öyle boşta tozlar içinde duruyor DualSense 2 sene oldu şu an bir sıkıntısı yok. bozulursa ilerde tekrar alırım.Kullanmadan kötüleme amacınız nedir hocam? 5 yıl boyunca 3 farklı xbox kontrolcü kullanmış ardından DualSense almış birisi olarak söylüyorum.
Sadece dualsense laf atıyorum da benim mi haberim yok? 9. nesil ve dualsense kullandım. Kaç kere drift sorunu yaşadım anlatamam iki marka kolda da. Xbox ın ergonomisini dualsense teknolojisini seviyorum ancak iki marka kolda hem pahalı hem bozulmaya daha meyilli kollar. Kendi kendinize rolleniyorsunuz anlamıyorum sizleri. Ayrıca sizden fazla kullandığıma eminim kolu.Hiç dualsense kullanmadığına okadar eminimki dostum, ürüne laf etmek için ediyosunuz.
biraderim gözünü sevim çok daha iyi gamepedler var derken dalgammı geçiyosun ya