Xbox 9.nesil satılıp cyclone 2 alınır mı?

Tmr joyistik diyorsanız bu tamamen pazarlama kandırmacası. “TMR Stick” = Hall Effect teknolojili + hassas + sürtünmesiz analog çubuklar anlamına gelir.
Bahsettiğin şey turbo modu ise bildiğiniz düz makro bir tuşa 1 kere basıyorsun 10 kere basmış gibi algılıyor rekabetçi oyunlarda bildiğiniz hile. Ayrıca hiç dualsense pcde kullandınız mı bilmiyorum ama uyum sorunu kurulum derdi gibi dertler yok onlar tarihte kaldı. Dualsense ps, pc, bluetooth ile telefon bile destekli üstelik harici yazılım ihtiyacınız yok. Tak çalıştır. Windows direkt dualsense olarak tanıyor zaten. Evet playstation oyunları dışında tetik tuşları işlevsiz geliyor olabilir ama sonuçta bu özellik sadece sonyde var ve sonyde sadece kendi oyunlarına özel yapmış last of us ve god of war pc versiyonunda çalışıyor. Sony artık pc üzerine kendi oyunlarını getirmeye başladı zaten. Üstelik bahsettiğin modelin bataryası 860 mAh sony 1560 mAh kullanım süresi olarakta sony daha iyi. Dediğim gibi hall analog için alınması bana saçma geliyor. Herkesin kendi tercihi ama neticede.

Son düzenleme:
Tmr joyistik diyorsanız bu tamamen pazarlama kandırmacası. “TMR Stick” = Hall Effect teknolojili + hassas + sürtünmesiz analog çubuklar anlamına gelir.
Bahsettiğin şey turbo modu ise bildiğiniz düz makro bir tuşa 1 kere basıyorsun 10 kere basmış gibi algılıyor rekabetçi oyunlarda bildiğiniz hile. Ayrıca hiç dualsense pcde kullandınız mı bilmiyorum ama uyum sorunu kurulum derdi gibi dertler yok onlar tarihte kaldı. Dualsense ps, pc, bluetooth ile telefon bile destekli üstelik harici yazılım ihtiyacınız yok. Tak çalıştır. Windows direkt dualsense olarak tanıyor zaten. Evet playstation oyunları dışında tetik tuşları işlevsiz geliyor olabilir ama sonuçta bu özellik sadece sonyde var ve sonyde sadece kendi oyunlarına özel yapmış last of us ve god of war pc versiyonunda çalışıyor. Sony artık pc üzerine kendi oyunlarını getirmeye başladı zaten. Üstelik bahsettiğin modelin bataryası 860 mAh sony 1560 mAh kullanım süresi olarakta sony daha iyi. Dediğim gibi hall analog için alınması bana saçma geliyor. Herkesin kendi tercihi ama neticede.
Hocam tmr denen şey dıştan aynı gibi görünen lakin çalışma prensibi dahil tamamen farklı bir teknoloji. Sizin taktıracağınız hall effect stickler genelde ginfull marka oluyor ki bu piyasadaki açıkçası düşük modellerden bir tanesi. Ayrıca turbo modunda bahsetmedim hiç hatta yanından bile geçmedim. Turbo modu bulunabilir lakin çoğu oyun da banlıyor bunları daha çok offline oyunlar için bir mod bu. Mekanik butonlardan, polling rate yani gecikme süresini direkt etkileyen raporlama hızından, kutu içeriği ve özelleştirme seçeneklerinden bahsediyorum. Dediğiniz gibi pc'ye çıkan oyunlarında çalışıyor bu teknolojiler lakin bahsetmeye çalıştığım şey bunların sınırlı olduğu. Tetik ve sticklerin daha hassas olduğu bir gamepad sadece hikayeli oyun oynayan birisi değilsem kendi açımdan bana daha mantıklı geliyor. Bunun haricinde son olarak da bahsettiğiniz pil kullanımı mevzusu. Günde kaç saatle 2 3 gün dediniz bilmiyorum lakin kendi kullanımımdan bahsetmek istiyorum cyclone 2 ile. Kardeşimle beraber rgb ve titreşim açık bir biçimde şarja takmadan uzun süredir kullanıyoruz bu kolu. Ben günde 3 saate yakın yarış oyunu oynarken o fifa oynuyor gene aynı sürelerde. Şu an sanırım 3. Günündeyiz ve şarjının azaldığını gösteren ışığı daha bugün gördüm. Tmr denen şey hall effecte göre daha az güç tüketen bir teknoloji olduğundan 860 mAh fazlasıyla yetiyor. Bunun üstüne şarj standıyla beraber geldiğinden şarjı azaldıkça standa koyuyorsunuz ekstra şarj etme uğraşına girmenize gerek kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer tamamen ps oyunları oynayan biriyseniz zaten dualsense mantıklı ama genel bir oyuncu için konuşursak özellikle pc tarafında dualsense'ten daha mantıklı seçenekler kesinlikle var demeye çalışıyorum kısacası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok dağınık anlattıysam kusuruma bakmayın

Fiatı 3300 lira. Bence fantezi ürünü. 9. nesil wireless controller ın ne eksiği var ki. Fiyatları da aynı.
Bayağı bir eksiği var aslında hocam. 2 artısı var sadece hatta. Birisi tetik titreşimi diğeri malzemesinin ele daha tok gelmesi. Kalan her şeyde daha geride 9. Nesil kol

Geri