Neler Yeni

Pc ile alakalı başınıza komik bir olay geldimi ?

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
Merak edip laptop ram slotu kaç tane var diye bakmak için söktüm geri taktım pc nin güç düğmesine basıyorum 5 saniye sonra kapanıyor dört beş kez denedim bataryayı çıkartıp denedim olmadı tekrara açtım baktım rami tam oturmamış ama o 10 dk ecel terleri döktüm

TheFaLcoN

80+ Bronze
Eski PC m de format atmaya çalışmıştım ancak ileri kısmında ileri demiyordu Google'dan bir YouTube videosuna girip izledim benim bütün dosyalarım fotoğraflarım D diskindeydi lakin izlediğim video tamamen Diski biçimlendiriyormuş. Bütün disk sıfırlandı ve format atmaya devam ettim. Geçmişimi sildim.Öyle bir olay.😿😂😂

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
birgün ben laptopu işyerine götürdüm adamlara sunum yapıcam iş alacaz o kadar hazırlık yaptım powerpointler resimler editler videolar 72 saat pc basında geçen bir zaman düşünün öyle bir hazırlık yani , efendime söyleyim normalde ben laptop u kullanırken pilini çıkartıp direk adaptörü ile çalıştırırdım pilin ömrü gitmesin diye işte son gece de pilsiz çalıştırdım fakat pili laptop çantasına koymayı unutmuşum sunum vakti geldi bi baktım pil yok eyvah :) neyse adaptör ile çalıştırırım dedim uzatma prizi aldım elime taktım fişe uzatma prizde de kısa devre varmış arızalıymış takmamla kıvılcımlar patladı elektrik de çarptı azcık beni kafamda yıldızlar dönüyor neyse kalktık ayağa kendime geldim baktım ki adaptör sizlere ömür :) kaldık açıkta 2 tane laptop adaptörü var ama hiçbiri uymuyor benim laptop a :) sonrası malum hardisk sök başka laptop a tak falandı filandı zaman geçiyor herifler bekleyemedi gittiler. Siz müsait olunca gelelim dediler ama bi daha gelmediler :ROFLMAO: haklılar ben olsam bende gelmem

ne günlerdi be hala gülüyorum :ROFLMAO:

TheFaLcoN

80+ Bronze
birgün ben laptopu işyerine götürdüm adamlara sunum yapıcam iş alacaz o kadar hazırlık yaptım powerpointler resimler editler videolar 72 saat PC basında geçen bir zaman düşünün öyle bir hazırlık yani , efendime söyleyim normalde ben laptop u kullanırken pilini çıkartıp direk adaptörü ile çalıştırırdım pilin ömrü gitmesin diye işte son gece de pilsiz çalıştırdım fakat pili laptop çantasına koymayı unutmuşum sunum vakti geldi bi baktım pil yok eyvah :) neyse adaptör ile çalıştırırım dedim uzatma prizi aldım elime taktım fişe uzatma prizde de kısa devre varmış arızalıymış takmamla kıvılcımlar patladı elektrik de çarptı azcık beni kafamda yıldızlar dönüyor neyse kalktık ayağa kendime geldim baktım ki adaptör sizlere ömür :) kaldık açıkta 2 tane laptop adaptörü var ama hiçbiri uymuyor benim laptop a :) sonrası malum hardisk sök başka laptop a tak falandı filandı zaman geçiyor herifler bekleyemedi gittiler. Siz müsait olunca gelelim dediler ama bi daha gelmediler :ROFLMAO: haklılar ben olsam bende gelmem

ne günlerdi be hala gülüyorum :ROFLMAO:
Aksilikler böyle önemli şeylerde çıkıyor ya inanılmaz abi geçmiş olsun 😂.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Kendisine kahve dökmüştüm. Duvar ve kasa 3 ay nescafe koktu unutmam.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
HDMI'ı anakarta takmışım APU olarak kullanıyordum baya bi araştırdım 2 gün falan nasıl ekran kartını kullanıcam diye bi baktım HDMI anakarta bağlı ekran kartına taktım düzeldi

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Abdullah abinin başında başından kesin bir olay geçmiştir . Etiketlesem bir şey olurmu ?

Son düzenleme:
Top Bottom