Neler Yeni

Pc ile ilgili sorun yaşıyorum

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
pc de sıkıntı yoktu arada uygulamalar donmaya başladı rastgele zamanlarda donup kalıyor

uygulama bazı oyunlarda alt tab atarken donuyor bazı oyunlarda 100fps in üstüne çıkamıyorum

bütün ayarlara baktım hiçbiri yanlış değil ekran kartı 7800xt %63 kullanmasına rağmen lolde 120 fps alıyorum

burakdiA

80+
Lol ve diğer oyunlarda Fps monitörün hertz'ine sabitleniyorsa Lol'de ayarlardan Dikey Senkronizasyon'u aç kapat düzeliyor. Diğer oyunlarda da V-sync veya Dikey Senkron'u kapat sorun düzelir.

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
arka planda çalışan uygulamaları ve gereksiz servisleri kapatmayı deneyebilirsin. Bide zırt pırt ekran kartı güncellememeni tavsiye ederim. Testlerini izle öyle güncelle gerçekten fark ediyor tabii işletim sistemi de 24h2 ye geçtiysen bazı sistemlerde sıkıntılı çalışıyor henüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arka planda çalışan uygulamaları ve gereksiz servisleri kapatmayı deneyebilirsin. Bide zırt pırt ekran kartı güncellememeni tavsiye ederim. Testlerini izle öyle güncelle gerçekten fark ediyor tabii işletim sistemi de 24h2 ye geçtiysen bazı sistemlerde sıkıntılı çalışıyor henüz.

Bu videoyu tavsiye ederim. araç indirmeden izleyerek elinle de yapabilirsin.

Top Bottom