Neler Yeni

Pc ilgili bi sorun yardım eder misiniz

mortall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali aslan
herkese selam

mSI rTX 3060 Gaming z trio 12g 192 Bit gddr6 12 gb ekran kartı ve monitörüm VX2458-C-mhd suan ki kullandıgım hdm kablosunu kullanıyorum g-sync özeligi var ama acılmıyor acaba herhan gibi display port kablosu alsam g-sync özeligi acılır mı display port kablosu ile aşşa daki link dekini alsam bu sorun cözülür mü yada tavsiyeniz var mı display port kablosu öneri link dekine bakar mısınız

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun gibi bir şey al Display Port 2.0 olsun marka çok farketmez Ugreen gibi Baseus olabilir

mortall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun gibi bir şey al Display Port 2.0 olsun marka çok farketmez Ugreen gibi Baseus olabilir
benim attıgım link deki olmaz mı o özeligi acmak icin suan kullandıgım hdm kablosu ekran da yırtılmalar oluyor 144 hz özeligi var ama suan 144 hz alamıyorum 144 hz yapınca ekran yırtılmalar oluyor

mortall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali aslan

Nssng

80+
bana link atar mısın direk alabilirim hangisi iyise rica etsem
Link atmıştım zaten ama monitörünüzüz dp 1.2 destekli olduğunu gördüm. İsterseniz bu linktekinide alabilirsiniz.
Daha sonra 1.4 destekli monitör alırım belki diyorsanız bunu alın.
2.1 destekli kabloya şuan bence gerek yok 1.4 gayet yeterli diye düşünüyorum.

mortall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali aslan
Link atmıştım zaten ama monitörünüzüz dp 1.2 destekli olduğunu gördüm. İsterseniz bu linktekinide alabilirsiniz.
Daha sonra 1.4 destekli monitör alırım belki diyorsanız bunu alın.
2.1 destekli kabloya şuan bence gerek yok 1.4 gayet yeterli diye düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/paugge-...splayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4 bunu alıyorum suan dedigin bu mu acaba

Top Bottom