Bu fotoğrafların mı?hızlı tarama sonucu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tam taramada birazdan biter atarım
Taradığın şeyler fotoğraflar mı? Değilse hiç uğraşma.at fotoları flasha flashı tarat. Sonra çek flashı format at.nasıl yani anlamadım ?
hayır komple pc ye tarıyorum , flash da virüs olduğunu düşünmüyorum ama virüs varsa nasıl taratacağım ?Taradığın şeyler fotoğraflar mı? Değilse hiç uğraşma.at fotoları flasha flashı tarat. Sonra çek flashı format at.
Virüse göre değişir. Zaten format atacağın için bilgisayarı taratmanın bir anlamı yok. Fotoğraflar flash bellekteyse format at. Zaten format virüsleri silecek.hayır komple pc ye tarıyorum , flash da virüs olduğunu düşünmüyorum ama virüs varsa nasıl taratacağım ?
birde flashdan pc ye virüs geçer mi ,?
hocam galiba beni yanlış anladınız şimdi fotoğraflar bilgisayarda bilgisayardan flash a atacağım bilgisayarda virüs varsa flash a bulaşmasın diye tarama yaptım 3 kere , ilkinde buldu sildim geriye kalan iki taramada ise bilgisayarda herhangi bir kötü yazılıım bulmadıVirüse göre değişir. Zaten format atacağın için bilgisayarı taratmanın bir anlamı yok. Fotoğraflar flash bellekteyse format at. Zaten format virüsleri silecek.
ben de dedim ki, fotoğrafları flasha at ve sadece kaspersky ile flashı tarat. virüs varsa bulur siler. yoksa çıkarıp format atarsın.hocam galiba beni yanlış anladınız şimdi fotoğraflar bilgisayarda bilgisayardan flash a atacağım bilgisayarda virüs varsa flash a bulaşmasın diye tarama yaptım 3 kere , ilkinde buldu sildim geriye kalan iki taramada ise bilgisayarda herhangi bir kötü yazılıım bulmadı
şimdi pc de virüs olmadığından eminim ama flash da varsa onu nasıl temizleyeceğim ?
flash dan pc ye virüs geçebilir mi ?
anladım hocam birde benim pc şuanda w7 32 bit professional internette bir adam buldum ama o w7 32 bit ultimate kuruyor bir sorun olur mu ultimate kursamben de dedim ki, fotoğrafları flasha at ve sadece kaspersky ile flashı tarat. virüs varsa bulur siler. yoksa çıkarıp format atarsın.
bence şuradan indir, sonra türkçe dil paketi kur. https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-7-guevenilir-indirme-baglantilari.323088/anladım hocam birde benim pc şuanda w7 32 bit professional internette bir adam buldum ama o w7 32 bit ultimate kuruyor bir sorun olur mu ultimate kursam
türkçe dil paketi kurmak zor mubence şuradan indir, sonra türkçe dil paketi kur. https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-7-guevenilir-indirme-baglantilari.323088/
türkçe dil paketi kurmak zor mu