pc inanılmaz ısınıyor

guardian oynarım

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
52
ryzen 5 3400g 16gb ram kullanıyorum uzun süre oyun oynadığımda kasanın dışına dokunduğum zaman anakartın takılı olduğu tarafa dokunduğumda inanılmaz sıcak oluyor ve oyunu kapatıp masaüstüne geçtiğimde anında pc kitleniyor ne altf4 ne görev yöneticisi mouse klavye hiçbirşey çalışmıyor sadece kasanın güç düğmesinden kapatınca kapanıyor oyun içinde 64-65 dereceyi pek geçmiyor msı afterburner'den bakıyorum ya gerçek değerleri göstermiyor çünkü kasanın her tarafını o denli ısıtacak bir sıcaklık 65 derece olamaz diye düşünüyorum kasanın sıcağı resmen yüzüme yüzüme vuruyor yada o sıcaklık başka parçadan geliyor psu olabilirmi hadronun 180 tllik 650w psusunu kullanıyorum geçici olarak almıştım bilgisi olan varmı 65 derece işlemci sıcaklığında kasanın o kadar ısınması normalmi

Kasa modeli nedir? 65 derece normal bir değer

Kasa kötü bir kasa önünde hava alacak yeri az ve egzoz fanı yok bu yüzden içi çok ısınıyor muhtemelen. İşlemci 65 derecelerde dolanıyorsa sıkıntı olmaz.
önünde 3 fan ve hava çıkışı var arkasındada egzoz fanı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa kötü bir kasa önünde hava alacak yeri az ve egzoz fanı yok bu yüzden içi çok ısınıyor muhtemelen. İşlemci 65 derecelerde dolanıyorsa sıkıntı olmaz.

Geri