Pc internet kendi kendine gidiyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar pc yi ilk açtığımda sıkıntı yok. hiçbir şeye dokunmuyorum fakat bi anda internet gidiyor bilgisayara reset attığımda(fişini çekip geri takmak) internet geri geliyor ve bu döngü devam ediyor sizce sorun nerede LAN portunda mı yoksa pc de mi?

Bana yazılımsal gibi geldi sorun. Eğer anakarttaki ağ kartına fiziksel bir hasar vermediyseniz.

Wintoys ile ağ onarımı seçeneklerinin hepsini yapın. Ağ bağdaştırıcı sıfırlamayı en son yapın, yapdıktan sonra sistemi yeniden başlatın.

2026-02-11_12-44.webp

2026-02-11_12-44_1.webp

Ağ bağdaştırıcı sıfırla en son olacak şekilde tek tek seçerek sıfırlama ve temizlemeyi uygulayın.
Ayrıca modemi de yeniden başlatın. Çok eski, ısınan bir modemse yenisini de alabilirsiniz. Türk Telekom, Turkcell vb. de eskiyen modemleri isteğe göre değiştiriyor.

Bana yazılımsal gibi geldi sorun. Eğer anakarttaki ağ kartına fiziksel bir hasar vermediyseniz.

Wintoys ile ağ onarımı seçeneklerinin hepsini yapın. Ağ bağdaştırıcı sıfırlamayı en son yapın, yapdıktan sonra sistemi yeniden başlatın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ağ bağdaştırıcı sıfırla en son olacak şekilde tek tek seçerek sıfırlama ve temizlemeyi uygulayın.
Ayrıca modemi de yeniden başlatın. Çok eski, ısınan bir modemse yenisini de alabilirsiniz. Türk Telekom, Turkcell vb. de eskiyen modemleri isteğe göre değiştiriyor.
Teşekkürler işe yaradı çok sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,651
Üyeler
188,971
Son üye
Ekaya
Geri