Neler Yeni

pc kafayı yedi acıil yardım

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Arkadaşlar pubg oynarken aniden ekran görüntü alıcı çalıştı ve w ve s tuşları çalışmamaya başladı sonra sorunu gideririm diye bilgesayarı yeniden başlattım ve onarma menüsüne attı şu an pc açıldı ama çok korkuyorum lütfen tardım edin

Arkadaşlar PUBG oynarken aniden ekran görüntü alıcı çalıştı ve w ve s tuşları çalışmamaya başladı sonra sorunu gideririm diye bilgesayarı yeniden başlattım ve onarma menüsüne attı şu an pc açıldı ama çok korkuyorum lütfen tardım edin
Windows Ayarlardan XBOX ile alakalı ve XBOX Dvr ile alakalı olan şeyleri kapatıp dene, telaş yapma.
Kısayol tuşuna falan basmışsındır yanlışıkla.

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows Ayarlardan XBOX ile alakalı ve XBOX Dvr ile alakalı olan şeyleri kapatıp dene, telaş yapma.
Kısayol tuşuna falan basmışsındır yanlışıkla.
Reis xbox değil direk windowsun ekran alıntısı aracı çalışıyor ve kısa yollara basamadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Arkadaşlar PUBG oynarken aniden ekran görüntü alıcı çalıştı ve w ve s tuşları çalışmamaya başladı sonra sorunu gideririm diye bilgesayarı yeniden başlattım ve onarma menüsüne attı şu an pc açıldı ama çok korkuyorum lütfen tardım edin
Bana da GTA 5 oynarken bir süre sonra oluyordu bulduğum tek çözüm yeniden başlatmak. Klavye çıkar-tak dosya gezgini yeniden başlat vs. denedim hepsini.

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
bunun benzerini yaşamıştım fakat çözümünü unuttum. oyun oynarken ctrl ile başlayan bir tuş kombinasyonu var ona bastığınızda klavye modunuz değişiyor haliyle mesela A'ya bastığımda 3 harf falan yazıyordu. aklıma gelmedi şuan gelirse editlerim.

Top Bottom