Neler Yeni

Çözüldü✓ PC kapalıyken kulaklık takılı olması

Fatih_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih Özdemir
Arkadaşlar ben kulaklığı daha yeni dün aldım ve ona adeta bebek gibi bakmak istiyorum bilgisayarı da yeni aldım ve aynı şekilde bilgisayara da bebek gibi bakmak istiyorum uzun lafın kısası sorum şu ben bilgisayar kapalıyken kulaklığı bilgisayara takılı şekilde bırakıyorum bilgisayarı açıkken de kullanıyorum ama bilgisayarı akşama doğru tekrar kapatacağım esnada kulaklığı bilgisayar kasasından çıkarmayacağım sizce doğru mu bilgisayara veya kulaklığa bir zararı var mı sizlerde böyle mi kullanıyorsunuz? 1.resimde bilgisayar kapalı esnada kulaklık girişi hala kasaya bağlı 2.resimde ise bilgisayar açık hali.

Ekler

• 9ba6490b-aa8e-498a-b3b6-1b39f9946b8c.jpg
    9ba6490b-aa8e-498a-b3b6-1b39f9946b8c.jpg
    186.3 KB · Hit: 45
  • ebbd8097-6c98-4988-b4bc-d8d1a1a9e370.jpg
    ebbd8097-6c98-4988-b4bc-d8d1a1a9e370.jpg
    182.2 KB · Hit: 48

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hakan Keser
4 yıldır bu şekilde kullanıyorum bi problem olmadı.

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar ben kulaklığı daha yeni dün aldım ve ona adeta bebek gibi bakmak istiyorum bilgisayarı da yeni aldım ve aynı şekilde bilgisayara da bebek gibi bakmak istiyorum uzun lafın kısası sorum şu ben bilgisayar kapalıyken kulaklığı bilgisayara takılı şekilde bırakıyorum bilgisayarı açıkken de kullanıyorum ama bilgisayarı akşama doğru tekrar kapatacağım esnada kulaklığı bilgisayar kasasından çıkarmayacağım sizce doğru mu bilgisayara veya kulaklığa bir zararı var mı sizlerde böyle mi kullanıyorsunuz? 1.resimde bilgisayar kapalı esnada kulaklık girişi hala kasaya bağlı 2.resimde ise bilgisayar açık hali.
Sıkıntı olmaz bebek gibi bakacam derken takıntılı olmayın

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Şunu bilir şunu söylerim sakınılan göze çöp batar :) İstediğin gibi kullan bir sıkıntı olmz hocam

Bünyamina

80+ Platinum
Bir sorun neden olsun ki ama şöyle bir tavsiyem olur o kulaklığı monitöre asmayın monitörde iz oluyor rahatsız eder yağlı oluyor sonra

Fatih_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni bu konuda da rahatlattınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorun neden olsun ki ama şöyle bir tavsiyem olur o kulaklığı monitöre asmayın monitörde iz oluyor rahatsız eder yağlı oluyor sonra
anladım hocam bundan sonra daha dikkatli olurum kulaklığı başka yere koyarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,933
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom