ardarb45 80+ Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 171 26 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben her akşam pc'yi kapattığımda kulaklığın ışığı açık kalıyor psu'yu fişten çekiyorum bi 5 saniye daha kalıyor bunun çözümü nedir ?
Arkadaşlar ben her akşam pc'yi kapattığımda kulaklığın ışığı açık kalıyor psu'yu fişten çekiyorum bi 5 saniye daha kalıyor bunun çözümü nedir ?
S samet135 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1,711 Dahası Reaksiyon skoru 610 Konum Ergene/Tekirdağ İsim Samet Yeniköy 26 Ağustos 2023 #2 ardarb45 yazmış: Arkadaşlar ben her akşam pc'yi kapattığımda kulaklığın ışığı açık kalıyor psu'yu fişten çekiyorum bi 5 saniye daha kalıyor bunun çözümü nedir ? Devamı için tıklayın... biosdan power yada chipset kısmında gelip Erp yi disabled yaparsan düzelir hocam
ardarb45 yazmış: Arkadaşlar ben her akşam pc'yi kapattığımda kulaklığın ışığı açık kalıyor psu'yu fişten çekiyorum bi 5 saniye daha kalıyor bunun çözümü nedir ? Devamı için tıklayın... biosdan power yada chipset kısmında gelip Erp yi disabled yaparsan düzelir hocam