normalde bilgisayar kapandığı zaman fanların açık kalmaması gerekiyor farklı bir arıza olabilir ama çözüm amaçlı Denetim masası>güç seçenekleri>güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin bölümünde hızlı başlatmayı aç seçeneğini iptal ederseniz bilgisayar tamamen kapanacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun yanında 'varsa' bios menüsünde ErP Ready diye bi ayar var bunu da açarsan pc kapandıktan sonra usblerdeki gücü de kesecektir bunların sorunu çözmesi gerekiyor ki dediğim gibi normalde bunlar olmadan da fanın çalışmaması gerek
tamamdır teşekkür ederim şuan için pc'yi kapatamıyorum ama birazdan kapatıp kontrol edeceğim eğer olmazsa biostan dediğiniz gibi yapacağım.tamam işte hocam yukarıda şu an kullanılamayan ayarları değiştir seçeneğine tıkladıktan sonra hızlı başlatmayı aç seçeneğinin yanındaki tiki kaldırıp deneyin
Hocam bu yöntem ile ses devam ediyor biosa girdim ERP ayarları kısmı yoktamam işte hocam yukarıda şu an kullanılamayan ayarları değiştir seçeneğine tıkladıktan sonra hızlı başlatmayı aç seçeneğinin yanındaki tiki kaldırıp deneyin
tam olarak hangi fan çalışıyor ses yapıyor onu tespit edebildin miHocam bu yöntem ile ses devam ediyor biosa girdim ERP ayarları kısmı yok
bilgisayar elektrik alır hocam fişten çekmediğiniz sürece örneğin varsa takılı kulaklığınız bir çoğunun ışığı çalışmaya devam eder. Bahsettiğim ErP ayarı yeni bilgisayarlarda var lakin biostan anladığım kadarıyla yeni bir sistem değil o sistemde muhtemelen yokturHocam elektrik almaya devam ediyor tam anlamıyla kapanmıyor PC nasıl anlatsam bilemedim ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosta Advancedde bu kısımlar mevcut