Neler Yeni

Yardım PC kapanınca çalışmaya devam ediyor.

Bornoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Yavuz
Selamlar pc'yi başlat menüsünden kapattıktan sonra ya prizden çıkarmam gerek ya da power (PSU)' dan kapatmam gerekiyor aksi takdirde fan sesi geliyor bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
normalde bilgisayar kapandığı zaman fanların açık kalmaması gerekiyor farklı bir arıza olabilir ama çözüm amaçlı Denetim masası>güç seçenekleri>güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin bölümünde hızlı başlatmayı aç seçeneğini iptal ederseniz bilgisayar tamamen kapanacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun yanında 'varsa' bios menüsünde ErP Ready diye bi ayar var bunu da açarsan pc kapandıktan sonra usblerdeki gücü de kesecektir bunların sorunu çözmesi gerekiyor ki dediğim gibi normalde bunlar olmadan da fanın çalışmaması gerek

Bornoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde bilgisayar kapandığı zaman fanların açık kalmaması gerekiyor farklı bir arıza olabilir ama çözüm amaçlı Denetim masası>güç seçenekleri>güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin bölümünde hızlı başlatmayı aç seçeneğini iptal ederseniz bilgisayar tamamen kapanacaktır.

Bunun yanında 'varsa' bios menüsünde ErP Ready diye bi ayar var bunu da açarsan pc kapandıktan sonra usblerdeki gücü de kesecektir bunların sorunu çözmesi gerekiyor ki dediğim gibi normalde bunlar olmadan da fanın çalışmaması gerek
1682477788591.png

Dediğiniz gibi kontrol edince böyle bir ekran ile karşılaştım.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
tamam işte hocam yukarıda şu an kullanılamayan ayarları değiştir seçeneğine tıkladıktan sonra hızlı başlatmayı aç seçeneğinin yanındaki tiki kaldırıp deneyin

Bornoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Yavuz
tamam işte hocam yukarıda şu an kullanılamayan ayarları değiştir seçeneğine tıkladıktan sonra hızlı başlatmayı aç seçeneğinin yanındaki tiki kaldırıp deneyin
tamamdır teşekkür ederim şuan için pc'yi kapatamıyorum ama birazdan kapatıp kontrol edeceğim eğer olmazsa biostan dediğiniz gibi yapacağım.

Bornoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Yavuz
Hocam bu yöntem ile ses devam ediyor biosa girdim ERP ayarları kısmı yok

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Bornoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Yavuz
Hocam elektrik almaya devam ediyor tam anlamıyla kapanmıyor PC nasıl anlatsam bilemedim ki.

Biosta Advancedde bu kısımlar mevcut

Ekler

• IMG_20230426_120340.jpg
    IMG_20230426_120340.jpg
    1.2 MB · Hit: 13
  • IMG_20230426_120357.jpg
    IMG_20230426_120357.jpg
    115.4 KB · Hit: 12
  • IMG_20230426_120350.jpg
    IMG_20230426_120350.jpg
    1.2 MB · Hit: 11

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam elektrik almaya devam ediyor tam anlamıyla kapanmıyor PC nasıl anlatsam bilemedim ki.

Biosta Advancedde bu kısımlar mevcut
bilgisayar elektrik alır hocam fişten çekmediğiniz sürece örneğin varsa takılı kulaklığınız bir çoğunun ışığı çalışmaya devam eder. Bahsettiğim ErP ayarı yeni bilgisayarlarda var lakin biostan anladığım kadarıyla yeni bir sistem değil o sistemde muhtemelen yoktur

Hangi parçanın ses yapmaya devam ettiğini bulursanız daha kolay yardımcı olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,950
Üyeler
159,073
Son üye
Less
Top Bottom