RefX
80+ Gold
Dahası
Elimde ekteki kablolar var hangisini power reset vb yerlerine takacağım yardım eder misiniz?
Öyle değil kasada nereye takacağım.
anakartın modeli nedirÖyle değil kasada nereye takacağım.
kablolar zaten oradan gelmiyor mu ?Öyle değil kasada nereye takacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buralara hangisi gelicek
Galiba yanlış bağladımanakartın modeli nedir
kablolar zaten oradan gelmiyor mu ?
B450m a pro maxanakartın modeli nedir
kablolar zaten oradan gelmiyor mu ?
o elindeki kabloları anakartın sağ altına takman lazım o kbaloların bağlı gelmesi lağzım kasayaGaliba yanlış bağladım
B450m a pro max
Oralar kabloların çıkış yeri zaten. Oraya değil anakarta takacaksınız. O kablolar güç kaynağından değil kasadan geliyor.Öyle değil kasada nereye takacağım.
Buralara hangisi gelicek
Bağlı gelmiştiama kasa değiştiricem diye çıkardım ve kasada değişmedi bi nevi öyle kaldıo elindeki kabloları anakartın sağ altına takman lazım o kbaloların bağlı gelmesi lağzım kasaya
Power tuşuna mı takılcak reset mi onu diyorumOralar kabloların çıkış yeri zaten. Oraya değil anakarta takacaksınız. O kablolar güç kaynağından değil kasadan geliyor.
kendin takabilirsin tekrarBağlı gelmiştiama kasa değiştiricem diye çıkardım ve kasada değişmedi bi nevi öyle kaldı
Power tuşuna mı takılcak reset mi onu diyorum
eski haline getir ilk resimdeki siyah dik bağlantıları anakarta monte ediceksin.Bağlı gelmiştiama kasa değiştiricem diye çıkardım ve kasada değişmedi bi nevi öyle kaldı
Power tuşuna mı takılcak reset mi onu diyorum
Eski haline geri getirdim hocam sorun düzeldi yanieski haline getir ilk resimdeki siyah dik bağlantıları anakarta monte ediceksin.
genelde anakartın alt kısmın en köşe kenar kısmında olur