Caps i kapat600 E KADAR
600 E KADAR
öyle bir yasak mı varCaps i kapat
ama bunlar atx![]()
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.539,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostum caps büyük yazmak bağırmak demek.Sen bir ortamda bağırıyormusun?öyle bir yasak mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bunlar atx
E o zaman mini itx anakart almasının ne anlamı kalıyor?Adam mını ıtx sistem kurmak için mini kasa alıyor.atx kasalara genelde mini atx de takılabiliyor soketleri var ayarlanabiliyor diye biliyorum
benim kasa atx ama içine mini atx anakart takabiliyorum istediğim gibi onu belirtmek istedim bilgisi olmayabilir ben de kasayı aldıktan sonra fak etmiştim mesela.Dostum caps büyük yazmak bağırmak demek.Sen bir ortamda bağırıyormusun?
E o zaman mini itx anakart almasının ne anlamı kalıyor?Adam mını ıtx sistem kurmak için mini kasa alıyor.
ayn abi mini sistem kurcamDostum caps büyük yazmak bağırmak demek.Sen bir ortamda bağırıyormusun?
E o zaman mini itx anakart almasının ne anlamı kalıyor?Adam mını ıtx sistem kurmak için mini kasa alıyor.
biliyorum onu mini sistem kurcamatx kasalara genelde mini atx de takılabiliyor soketleri var ayarlanabiliyor diye biliyorum
mini sistemlerde ekran kartı da mini mi oluyor öyle bir şey var mı yani boyutları küçültülmüş modeller? Bilgim olmadığından soruyorum.ayn abi mini sistem kurcam
biliyorum onu mini sistem kurcam
küçük ekran kartlarıda var ama ben ekran kartı kullanmıycam apu sistem yapcammini sistemlerde ekran kartı da mini mi oluyor öyle bir şey var mı yani boyutları küçültülmüş modeller? Bilgim olmadığından soruyorum.