PC kasa temizligi önemli

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
merhaba arkadaslar tam 3 yıl önce gaming gen tr den hazır sistem aldım öncesinde hep laptop kullandım bi sistem alıyım demistim neyse ben aldıgımdan beri hic icini acıp temizlemedim kasayı ellemedim bile artık LOL oynarken sıcaklık 90 derecelere cıkıp fanlar aşırı çalışıyo kasayı güvenilir kime temizletebilirim parası neyse vericem cünkü ben yapamıyorum anlamıyorum bu islerden yalan söylemiyim

merhaba arkadaslar tam 3 yıl önce gaming gen tr den hazır sistem aldım öncesinde hep laptop kullandım bi sistem alıyım demistim neyse ben aldıgımdan beri hic icini acıp temizlemedim kasayı ellemedim bile artık LOL oynarken sıcaklık 90 derecelere cıkıp fanlar aşırı çalışıyo kasayı güvenilir kime temizletebilirim parası neyse vericem cünkü ben yapamıyorum anlamıyorum bu islerden yalan söylemiyim
bilgisayarcıya gidicen bunun macunlarını değiştir ( ama dikkat et gidip parça falan değiştirimesin veya senin macununu alıp başka macun kllanmasın başında dur . eve gittiğindede bi bez al fanları üstünden geç

bilgisayarcıya gidicen bunun macunlarını değiştir ( ama dikkat et gidip parça falan değiştirimesin veya senin macununu alıp başka macun kllanmasın başında dur . eve gittiğindede bi bez al fanları üstünden geç
engelli bireyim o sebeple dışarı götürmek benim icin zor bugün eve gelip temizleyecek birinden fiyat aldım 3000 tl dedi :S

engelli bireyim o sebeple dışarı götürmek benim icin zor bugün eve gelip temizleyecek birinden fiyat aldım 3000 tl dedi :S
Çok istemiş bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede otruyorsunu? Sakaryadaysanız yardımcı olurum.

bu işten anlayan bir arkadaşınız yapabilir hocam .ben bisiktletçiye götürüp hava makinesi tutuyorum sıfır gibi oluyor . bir de macun değişir tutacağı 300tl o da macun

bu işten bir arkadaşınız yapabilir hocam .ben bisiktletçiye götürüp hava makinesi tutuyorum sıfır gibi oluyor . bir de macun değişir tutacağı 300tl o da macun
bu forumda bu isi yapan biri eve gelip temizlese daha makul fiyata onada okeyim hocam hem güvenilir olur benim icin

bu forumda bu isi yapan biri eve gelip temizlese daha makul fiyata onada okeyim hocam hem güvenilir olur benim icin
o biraz zor hocam arkadaşınızın yapması daha uygun olur veya aile bireyi. hangi şehirdesiniz

o biraz zor hocam arkadaşınızın yapması daha uygun olur veya aile bireyi. hangi şehirdesiniz
istanbuldayım da yapabilcek yakın eş dost falan yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc burda duruyo konumu bu sıkıntı oldugunu biliyorumda aldıgımda buraya koymustum evde kedi var kablolarla ugrasmasin diye

Ekler

• PC.webp
    PC.webp
    177.6 KB · Hit: 33
Yok mu bir babayiğit gitsin arkadaşımızın bilgisayarını halletsin.
İstanbulda olsaydım Çay misafirin olup bedavaya yapardım diyip gülerdik. Benim oraya gelmem için uçağa ihtiyacım var 🤣

Yok mu bir babayiğit gitsin arkadaşımızın bilgisayarını halletsin.
İstanbulda olsaydım Çay misafirin olup bedavaya yapardım diyip gülerdik. Benim oraya gelmem için uçağa ihtiyacım var 🤣
nerden gelcen hocam uçak paranı indirimli günler oluyo hallederiz :D

hava püskürtme degilde elektrik süpürgesiylede tozları cekenler varmıs öyle temizlesek olurmu benim evde açık balkon yok cünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,329
Üyeler
190,548
Son üye
muneccin
Geri