Neler Yeni

Pc kasasi satarken tc vermek sorun cikarir mi ?

0rochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Meto
Elimdeki kasayı satarken irsaliye de yazan tc yi silmeyi unutmuşum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? İçim rahat değil.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Herkesin TCsi 50 liraya (çoğu zaman kuruşlara) satıldığı için sorun yok. Su an TC ile halledilebilir iş sayısı yok denecek kadar az. Sifrelerin tahmin edilebilir değilse bir şey olmaz bence.

0rochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Meto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkesin TCsi 50 liraya (çoğu zaman kuruşlara) satıldığı için sorun yok. Su an TC ile halledilebilir iş sayısı yok denecek kadar az. Sifrelerin tahmin edilebilir değilse bir şey olmaz bence.
Yok hocam tahmin edilebilir değil. Satarken karalamayi unuttuk alan kişi de garantiye giderse napcam ben diyor ve tc yi silmiyor. İçim rahat etmiyor mecbur soruyorum.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
Yok hocam tahmin edilebilir değil. Satarken karalamayi unuttuk alan kişi de garantiye giderse napcam ben diyor ve tc yi silmiyor. İçim rahat etmiyor mecbur soruyorum.
En çok korktum şey benimde bu inşallah anlayışla karşılar ve siler.

0rochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Meto
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
En çok korktum şey benimde bu inşallah anlayışla karşılar ve siler.
Garanti diyip duruyor ********** hangi firma garanti için tc istiyor. Bir ürün satarken bile aklı selim insana denk gelmek önemli.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Bosverin hocam bence kizdirmayin boşuna. Demeseniz fark etmezdi bile. Hatta sizin cok iyi bir insan olduğunuzu düşünürdü belki. Şu durumda bosvermek daha iyi olabilir.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Orkun
Hiçbir sorun olmaz. Şu anda TC ile hiçbir şey yapılamıyor. Şahsen sattığım ürünlerde satış sözleşmesi düzenlediğim için kendime ait TC ve alıcının TC si de yer alıyor.

0rochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Meto
Hiçbir sorun olmaz. Şu anda TC ile hiçbir şey yapılamıyor. Şahsen sattığım ürünlerde satış sözleşmesi düzenlediğim için kendime ait TC ve alıcının TC si de yer alıyor.
Hadi ya. Hocam o kadar basit mi? Ya alıp bir yerlere verirse başımıza iş açılmasın.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Orkun
Hadi ya. Hocam o kadar basit mi? Ya alıp bir yerlere verirse başımıza iş açılmasın.
Mümkünatı yok. Hiçbir devlet kurumunda şahsın kendisi bulunmadığı sürece işlem yapılmıyor. (Vekalet yok ise.)
Zaten TC no lar o kadar kolay bulunabiliyor ki. 5 Dakikalık search ile istenilen kişinin TC sini bulmak çok kolay ne yazık ki.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,667
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Geçen arkadaşlarla toplandık telegramda bi tane bot varmış birbirimizin tcsini falan arattık (bedava birde) o kadar kolay bir şey artık mernis sızıntıları vs derken korkmayın tc ile yapılan yok gibi bir şey artık

0rochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Meto
Ya alan zaten fabrika da calisiyor zor vakit buluyor evi için. Ona mı uğraşacak dedim ama yine de içime bir dürtü giriyor.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Alihan YILMAZ
Eskiden herkes birbirine soruyordu, senin tc'n ne diye. Şimdi herkes korkar oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,095
Üyeler
166,150
Son üye
Bartu16
Top Bottom