Yok hocam tahmin edilebilir değil. Satarken karalamayi unuttuk alan kişi de garantiye giderse napcam ben diyor ve tc yi silmiyor. İçim rahat etmiyor mecbur soruyorum.Herkesin TCsi 50 liraya (çoğu zaman kuruşlara) satıldığı için sorun yok. Su an TC ile halledilebilir iş sayısı yok denecek kadar az. Sifrelerin tahmin edilebilir değilse bir şey olmaz bence.
En çok korktum şey benimde bu inşallah anlayışla karşılar ve siler.Yok hocam tahmin edilebilir değil. Satarken karalamayi unuttuk alan kişi de garantiye giderse napcam ben diyor ve tc yi silmiyor. İçim rahat etmiyor mecbur soruyorum.
Garanti diyip duruyor ********** hangi firma garanti için tc istiyor. Bir ürün satarken bile aklı selim insana denk gelmek önemli.En çok korktum şey benimde bu inşallah anlayışla karşılar ve siler.
Bosverin hocam bence kizdirmayin boşuna. Demeseniz fark etmezdi bile. Hatta sizin cok iyi bir insan olduğunuzu düşünürdü belki. Şu durumda bosvermek daha iyi olabilir.Yok hocam tahmin edilebilir değil. Satarken karalamayi unuttuk alan kişi de garantiye giderse napcam ben diyor ve tc yi silmiyor. İçim rahat etmiyor mecbur soruyorum.
Hadi ya. Hocam o kadar basit mi? Ya alıp bir yerlere verirse başımıza iş açılmasın.Hiçbir sorun olmaz. Şu anda TC ile hiçbir şey yapılamıyor. Şahsen sattığım ürünlerde satış sözleşmesi düzenlediğim için kendime ait TC ve alıcının TC si de yer alıyor.
Mümkünatı yok. Hiçbir devlet kurumunda şahsın kendisi bulunmadığı sürece işlem yapılmıyor. (Vekalet yok ise.)Hadi ya. Hocam o kadar basit mi? Ya alıp bir yerlere verirse başımıza iş açılmasın.
Geçen arkadaşlarla toplandık telegramda bi tane bot varmış birbirimizin tcsini falan arattık (bedava birde) o kadar kolay bir şey artık mernis sızıntıları vs derken korkmayın tc ile yapılan yok gibi bir şey artıkHadi ya. Hocam o kadar basit mi? Ya alıp bir yerlere verirse başımıza iş açılmasın.