Pc kendi kendine kapanıp 2 dk sonra tekrar açıldı

Fatih_123

80+
Reaksiyon skoru
62
Şu ışık hep yanıyor muydu bilmiyorum ama bilgisayarım aniden kapandı bu neden olabilir şimdi ise kendi kendine çalışmaya devam etti ama monitörde görüntü yok bu neden olabilir lütfen yardım.

Güncel** kasanın üzerinde ki reset tuşuna bastım pc açıldı monitörden görüntüde geliyor şu anlık bir sıkıntı yok gibi he teknik sorun varsa bilemem belki ramden kaynaklı pc aniden kapanmıştır işte bende bu sorunun kaynağını arıyorum nedir ve nasıl çözerim gibi

Yine Güncel** aynı sorun tekrar oldu bu ikinci. 1dk bekledikten sonra reset tuşuna bastım pc tekrar açıldı (arkadaşlar bu sorunu çözebilecek var mı gerçekten sürekli kapanıp durursa parçaları bozar bu ya)

Ekler

• 19662.webp
    19662.webp
    413.9 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şu ışık hep yanıyor muydu bilmiyorum ama bilgisayarım aniden kapandı bu neden olabilir şimdi ise kendi kendine çalışmaya devam etti ama monitörde görüntü yok bu neden olabilir lütfen yardım.
Sistem özelliklerin ne?

o nedir? bu arada kasanın üzerinde ki reset tuşuna bastım pc açıldı monitörden görüntüde geliyor şu anlık bir sıkıntı yok gibi he teknik sorun varsa bilemem belki ramden kaynaklı pc aniden kapanmıştır işte bende bu sorunun kaynağını arıyorum nedir ve nasıl çözerim gibi senin bir bilgin var mı bu konu hakkında

Sistem özelliklerin ne?
Amd Rx 6700Xt işlemci Amd Ryzen 5 5600 x vs. aga kasanın üzerinde ki reset tuşuna bastım pc açıldı monitörden görüntüde geliyor şu anlık bir sıkıntı yok gibi he teknik sorun varsa bilemem belki ramden kaynaklı pc aniden kapanmıştır işte bende bu sorunun kaynağını arıyorum nedir ve nasıl çözerim gibi senin bir bilgin var mı bu konu hakkında

• Beğen
Amd Rx 6700Xt işlemci Amd Ryzen 5 5600 x vs. aga kasanın üzerinde ki reset tuşuna bastım pc açıldı monitörden görüntüde geliyor şu anlık bir sıkıntı yok gibi he teknik sorun varsa bilemem belki ramden kaynaklı pc aniden kapanmıştır işte bende bu sorunun kaynağını arıyorum nedir ve nasıl çözerim gibi senin bir bilgin var mı bu konu hakkında
PSU modeli nedir? Parçaları detaylı yaz.

• Beğen
Bilgisayar özelliklerini yazabilir misin?
Amd Rx 6700Xt işlemci Amd Ryzen 5 5600 x Ana kart Asus ama tam bilmiyorum modelini bu arada sorun çözüldü resetledim pcyi monitörden görüntüde geliyor ama bu neden olmuş olabilir yani pc neden kapandı aniden

Geri