Neler Yeni

Çözüldü✓ PC KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR ACİLL YARDIM KİMSE YARDIMCI OLMUYOR!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kenan Kahraman
Çoklu Konu, Spam
Merhaba arkadaşlar toplama 2 el pc aldım ama valorant vb oyunlara girince reset atıyor sıcaklık değerleri normal ben ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum özzlikleri asus rog strix rx 580 8gb ryzen 5 2600 xpg 16 gb rgb ram yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da windows olay görüntüleycisi
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
aynı sorun bendede vardı benimki oyun moyun fark etmiyordu çift ekran kullanıyorum ekranın birini kapatınca yinede yapıyordu ama ikinci ekranın kablosunu çıkardım sorun düzeldi çıkardığım ekran ve kabloyu tekrar taktım birinci ekrnı ve kablosunu çıkartım yine sorunsuz çalıştı ama iki monitörde yine reset atıyor anlamış değilim daha önceden yapmıyordu çift monitörle

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
AHMET ATA
Rx 570 kullanıyordum bu hata bende de vardı çözümünü bulamadım benim pc minidump bile oluşturamıyordu. Bu sorun %90 ihtimalle ekran kartından dolayı ekran kartını değiştirmen gerekebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kenan Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rx 570 kullanıyordum bu hata bende de vardı çözümünü bulamadım benim pc minidump bile oluşturamıyordu. Bu sorun %90 ihtimalle ekran kartından dolayı ekran kartını değiştirmen gerekebilir.
ama ekran kartı serin çalışıyor galiba fanlar hızı artığı için psu taşıyamıyor ve reset atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın hdmı kablosunun yerini değiştirsem düzelir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kenan Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
haiko haikoloji
psu nun üzerinde hiç bir şey yazmıyor üstünde sadece gamepower yazıyor
"GP-650" gibi bir ibare de mi yazmıyor?
***Ha ayrıca o marka PSU'lar hakkında pek iyi şeyler söylenmemiş forumlarda. Şöyle bir baktımda; "Evinde canlı bomba bulundurmak isteyen buyursun alsın..." falanlar...

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
RX 500 serisi ekran kartında reset sorunu bol bol mevcut. Sebebi PSU. Kalitesiz PSUlarda voltaj dengesini tam sağlayamadığında reset atar. İyi bir PSU'ya geçin. Kalitesiz 800W PSU kullansanız bile bu durumdan kurtulamayacaksınız. Bende yaşadım bu dertleri. 750W'lık aerocool vx plus güç kaynağım varken sorun yaşamıştım. FSP'nin 650Wlık PSU'suna geçince sorunum çözülmüştü. Tam 1 yıl bu dertlerle uğraştım sorunun PSU'dan olduğunu anca deneyince görmüş oldum. Sizdede aynı sorun olabilir.

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Kadir FINDIK
PSU kaynaklı bir sorundur bende yaşadım. Ekran kartına gelen güç kablosu ile alakalıda olabilir.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
mecit burak kılıç
oyuna girince res atıyorsa sorun ya karttadır yada psudandır occt testi indirip power testi açıp denesene bir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kenan Kahraman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,839
Üyeler
163,889