Neler Yeni

PC kendini yeniden başlattı

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emil Breivik
YouTube'da video izlerken birden bire video dondu, monitör gitti ve bilgisayar kendisini yeniden başlattı. Neden olduğunu bilmiyorum, geçen 2-3 hafta önce de FM oynarken kapanmıştı. HWMonitor uygulamasından sıcaklıkları da koyacağım, sorun nedir?

1727561992609.png

Hanaz

80+ Gold
Crack bi program indirdinmi

Hanaz

80+ Gold
Steamdeki 2-3 oyun için oyunceviri ve anonymousceviri sitesinden yama indirmiştim. Bunlar dışında başka bir şey indirdiğimi hatırlamıyorum.
Görev yöneticisinde şuanda %10 dan fazla kullanan uygulama varmı varsa ne
Edit ayni videoyu aç öyle bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emil Breivik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisinde şuanda %10 dan fazla kullanan uygulama varmı varsa ne
Edit ayni videoyu aç öyle bak

Google var CPU kullanımı %7 civarı. Bir de arkada sürekli çalışan Kaspersky var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emil Breivik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözdünüz mü

3 gündür bir sorun yok bilgisayarda, normal kullanıyorum. Memtest86, HWMonitor, Hard Disk Sentinel gibi uygulamalardan test yaptım, hiçbir sorun çıkmadı parçalarda. Geriye sadece yapmadığım Furmark ve DDU ile ekran kartı sürücüsü güncelleme kaldı. Olur da yine olursa böyle bir sorun, son çare olarak DDU'yu da yapacağım bilgisayara.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Hüseyin Atik
3 gündür bir sorun yok bilgisayarda, normal kullanıyorum. Memtest86, HWMonitor, Hard Disk Sentinel gibi uygulamalardan test yaptım, hiçbir sorun çıkmadı parçalarda. Geriye sadece yapmadığım Furmark ve DDU ile ekran kartı sürücüsü güncelleme kaldı. Olur da yine olursa böyle bir sorun, son çare olarak DDU'yu da yapacağım bilgisayara.
Yazılımsal da olabilir ben format attım.

Top Bottom