R9XTX
80+ Bronze
Alınabilir.HS80 ve HS80 MAX hakkında düşünüyorsunuz acaba?
Alınabilir.HS80 ve HS80 MAX hakkında düşünüyorsunuz acaba?
eğer olmaz derlerse ve kasayı değiştiremezseniz bunu alıp takıp geçersinizSormaya çalışıcam çok teşekkür ederim
Kasanın soğutucu yükseklik desteğine bakılması gerekeğer olmaz derlerse ve kasayı değiştiremezseniz bunu alıp takıp geçersiniz
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
edit: itopya da aynı kasalı hazır sistem baktım dediğim gibi 120mm sıvı sogutma seçeneği bırakmışlareğer olmaz derlerse ve kasayı değiştiremezseniz bunu alıp takıp geçersiniz
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
kasa o kadar kötü , fason ki bilgilerine ulaşamadımKasanın soğutucu yükseklik desteğine bakılması gerek
ürünü araştırdım rampage fusion kasa ben dahil kimse beğenmemiş.Kasanın soğutucu yükseklik desteğine bakılması gerek
Sıvı soğutma desteği yok derken?Üst tarafa takılabilir soğutucu?edit: itopya da aynı kasalı hazır sistem baktım dediğim gibi 120mm sıvı sogutma seçeneği bırakmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa o kadar kötü , fason ki bilgilerine ulaşamadım
referans hazır sistemlerin sogutma seçeneklerine bakıyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
ürünü araştırdım rampage fusion kasa ben dahil kimse beğenmemiş.
ekran kartı desteği 280mm
cpu hava sogutma yani kule tipi desteği 165mm
phantom spirit ise 154mm ölçüsü sığıyor.
kasa sıvı sogutma desteği yok. sadece arka eğzoz fan söküp 120mm sıvı sogutma takılıyor.
üst panel fan takılıyor 2x120mm
@aslan tas
Uçak bak, bazen daha ucuz oluyor.Önce öğrenseydik otobüsle gidip alır gelirdik şimdi hem yetişmez hem otobüsler dolu hem İstanbul koca şehir la Münih değil ki
Alıntıyı görüntüle
Hocam fark eder mi ihtiyacın olan bir şeyi aldıktan sonra, babanla git 2. Ürünü al1 ürün için almak için gidip 10 ürün alacaksınız, Sadece 1 ürün indirimli diğerleri bindirimli olacak
Saat 11 de başlıyor kralÜrün alan varmı
İzdihamlik bir olay yok bence omuzum sakat olmasa gezmek için giderdim ama havada güzel hediye , yemek vs de varmışHaberim yoktu vallahi bir şey almicam için dikkat etmedim izliham zamanı gelir elbet
Ben şu an gidiyorum gelişmeleri paylaşırımİzdihamlik bir olay yok bence omuzum sakat olmasa gezmek için giderdim ama havada güzel hediye , yemek vs de varmış
Bişey olmaz ya her şey senin öyle izdihamlik bir durum olmaz influencer lar geldiği için millet geliyor daha çokBen şu an gidiyorum gelişmeleri paylaşırım