Gereksiz dosyaları silebilirsiniz. Fotoğrafları başka bir diske aktarabilirsiniz. Ekstra bir disk takabilirsiniz. Aklıma şu anlık bunlar geliyor.Merhabalar agalar, pc belleğimin içindeki önemli dosyaları silmeden nasıl pcmin kullanılabilir alanını arttırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bellek = Ram demek, bellekten kastınızı Depolama Birimi olarak kabul ediyorum, bunu arttırmak için Harici Harddisk veya SSD alabilirsiniz.Merhabalar agalar, pc belleğimin içindeki önemli dosyaları silmeden nasıl pcmin kullanılabilir alanını arttırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ne demek rica ederim. Aklıma geldikçe eklerim.teşekkür ederim
bir şey satın almadan yapmak istiyorum ama teşekkürler yine deBellek = Ram demek, bellekten kastınızı Depolama Birimi olarak kabul ediyorum, bunu arttırmak için Harici Harddisk veya SSD alabilirsiniz.
bir şey satın almadan yapmak istiyorum ama teşekkürler yine dehdd alabilirsin
teşekkür ederimKullanmadığın programları temizle
Fotoğrafları yedek bir diske çek format at
Yeni bir depolama satın al
nasıl yapacağım 2. dediğinizi acaba?Gereksiz şeyleri silebilirsin yada Mitoz bölünmesi kullanarak HDD'yi X2 yapabilirsin.
Bak bunu yapabilirsin bende diskimi ikiye böldüm ve cidden iş yapıyorGereksiz şeyleri silebilirsin yada Mitoz bölünmesi kullanarak HDD'yi X2 yapabilirsin.
Başlat Kısmındaki Arama Kısmına %temp% Yaz Çıkan Klasörü Aç Ve Ctrl+a Yaparak Her Şeyi Sil. Ondan Sonra Şu Adımları İzleMerhabalar agalar, pc belleğimin içindeki önemli dosyaları silmeden nasıl pcmin kullanılabilir alanını arttırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.