lowda oynarsın 40 fps oyun fazla abarttılar rdr2 kadar sistem yiyeceğini sanmıyorum açıkcası ama ultra veya high oynaman imkansızAlıntıyı görüntüle
her şey yetiyor işlemci yetmiyor diyor.
işlemcim af modeli ve 4ghz
düz 14nm lik ryzen 3 1200 diye görüyor olabilir mi can you run it sitesi?
rdr 2 de 900p yüksek grafiklerde 40-70fps alıyorum bu oyunda da aynı civarda mı alırım?lowda oynarsın 40 fps oyun fazla abarttılar rdr2 kadar sistem yiyeceğini sanmıyorum açıkcası ama ultra veya high oynaman imkansız
çözürlük düşürmen lazım öyle oynarsın ama high pek sanmam medium rdr2 nasıl alıyorsun şaşırdımrdr 2 de 900p yüksek grafiklerde 40-70fps alıyorum bu oyunda da aynı civarda mı alırım?
bide benim ramim 8gb büyük ihtimalle 16 yapsam 50-60 alırım herhalde.çözürlük düşürmen lazım öyle oynarsın ama high pek sanmam medium rdr2 nasıl alıyorsun şaşırdım
merak etme 35 fps üstü kasmıyor zatenbide benim ramim 8gb büyük ihtimalle 16 yapsam 50-60 alırım herhalde.
şu oyun çıksın da oyniyicam çok heycanlandım
Rdr 2 de herşeyi ultra yaptim shadow u high yaptim fxaa acik msaa kapali benchmark testinde ortalama 39.6 fps aldi bence rx 570 e göre güzel bir değer (tabi 900p de)çözürlük düşürmen lazım öyle oynarsın ama high pek sanmam medium rdr2 nasıl alıyorsun şaşırdım