Neler Yeni

PC Masası Hediye Ediyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama sağlam sorunsuz granit mermer gibi parlıyor güzel bişey GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN BANA ÖZELDEN YAZARSA SEVİNİRİM

Ekler

• IMG_20220802_221612~2.jpg
    IMG_20220802_221612~2.jpg
    1.3 MB · Hit: 213
  • IMG_20220802_221616~2.jpg
    IMG_20220802_221616~2.jpg
    1.4 MB · Hit: 209
  • IMG_20220802_221622~2.jpg
    IMG_20220802_221622~2.jpg
    1.5 MB · Hit: 211
Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
ben
Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
çok güzel bir masa hocam kendin için farklı şekillerde de kullabilirsin bence

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama
kardeşim kargolama imkanın varsa ben alabilirim tabii yakınında birini bulursan sana da zahmet olmaz ver gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hocam herkes masasını atsın kötü olana verin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
hocam kalsın sende ilerde bişeye lazım olur uğraşma bence kimseyle alır senden gider başkasına satar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kalsın sende ilerde bişeye lazım olur uğraşma bence kimseyle alır senden gider başkasına satar
Kral evde bana yük bu zaten tadilat olacak boşa gitmesin napayım ben bunu PC kullanmıyorum ben ne laptop ne masaüstü ihtiyacı olan biri alsın kullansın bari

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Knkalar bende PC yok evde masam boş duruyor birisine vereyim diyorum gerçekten ihtiyacı olan birini bulursam vereyim kullansın İstanbul da oturuyorum mümkünse hazır şekilde alırsa iyi olur montajını yaparım ben gelip tekrardan ama şuan ki kadar sağlam olur mu bilemem ama sağlam sorunsuz granit mermer gibi parlıyor güzel bişey
Hocam bende bı ara öyle düşündüm sonra
Eba canavarı aldım
G29
3500 liralık koltuk kıç önemli
PS4 dualsctock 😔

Sizde kalsın 🙏

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam bende bı ara öyle düşündüm sonra
Eba canavarı aldım
G29
3500 liralık koltuk kıç önemli
PS4 dualsctock 😔

Sizde kalsın 🙏
Kral bende PC ps4 laptop vs ile uğraşacak zaman yok pek sabah 7:30 akşam 7 çalışıyorum işten geliyorum yemek duş derken kalıyorum öyle dinleniyorum haftasonu cumartesi de çalışıyoruz öğleye kadar ondan sonra da farklı işlerim oluyor onları yapıyorum bir tek pazar kalıyor onda da oynarsam çok çok 2_3 saat oynuyordum kısaca bana gelmiyor zaten zevkte vermiyor bana oyun filan

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Kral evde bana yük bu zaten tadilat olacak boşa gitmesin napayım ben bunu PC kullanmıyorum ben ne laptop ne masaüstü ihtiyacı olan biri alsın kullansın bari
cevrendeki birisne vermeni tavsiye ederim masaya herkesin ihtiyacı var ama yinede sen bilirsin

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Kanka çalışma masasına ihtiyacım var ona ayıracak bütçemde yok kargolarsan kargo parasını öderim güzel bir iyilik yapmış olursun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom