PC Min. Sistem Gerekinimlerini Karşıladığı Halde Oyun Kasıyor

Bthn_Klkc

80+
Reaksiyon skoru
137
Herkese selamlar sevgiler.
RoadCraft'ı herkes görmüştür. Oyunu bir saat önce falan indirdim ama oyun aşırı kasıyor sistemim Min. sistem özelliklerini hayli hayli karşılıyor olmasına rağmen. Neyden kaynaklı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkür ederim.

Oyunun Min. Sistem Gereksinimleri;

AMD Ryzen 5 1500X
8 GB RAM
Nvidia GeForce GTX 1060

Benim Sistemim;

AMD Ryzen 5 3500
16 GB RAM
MSİ RTX 2060 SUPER

Herkese selamlar sevgiler.
RoadCraft'ı herkes görmüştür. Oyunu bir saat önce falan indirdim ama oyun aşırı kasıyor sistemim Min. sistem özelliklerini hayli hayli karşılıyor olmasına rağmen. Neyden kaynaklı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkür ederim.

Oyunun Min. Sistem Gereksinimleri;

AMD Ryzen 5 1500X
8 GB RAM
Nvidia GeForce GTX 1060

Benim Sistemim;

AMD Ryzen 5 3500
16 GB RAM
MSİ RTX 2060 SUPER
bilgisayarın ısınıyodur veya oyun ultra grafik ayarlarindadir

Minimum sistemin 1 kalem ustu senin sistemin ve o oyun cikmadan once belirlenen bir bilgidir, yillar icerisinde alan guncelleme veya senin suan ki ayarlarindan dolayi kasiyordur. O sistem bilgileri yazan kisma guvenmeyin cok oyun yapimcilarinin yayinladigi, cok degiskenlik gosteriyor.

bilgisayarın ısınıyodur veya oyun ultra grafik ayarlarindadir
Isınma yok hocam ayarları da ortadan en düşüğe çektim yine nafile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minimum sistemin 1 kalem ustu senin sistemin ve o oyun cikmadan once belirlenen bir bilgidir, yillar icerisinde alan guncelleme veya senin suan ki ayarlarindan dolayi kasiyordur. O sistem bilgileri yazan kisma guvenmeyin cok oyun yapimcilarinin yayinladigi, cok degiskenlik gosteriyor.
Anladım hocam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,669
Üyeler
183,777
Son üye
Cowboy Bebop
Geri