alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Yeni sistem geldi de bende hiç vida yok month la ilgili bazı sorularım varda yardim ci olurmusunuz
Technopat'ın herhangi bir PC toplama videosunu izlemeniz yeterli.Yeni sistem geldi de bende hiç vida yok month la ilgili bazı sorularım varda yardim ci olurmusunuz
Yok abi şimdi niye onu islim her şey hazır zaten sadece birkaç sorum var sistem hazirTechnopat'ın herhangi bir PC toplama videosunu izlemeniz yeterli.![]()
e sor o zamanYok abi şimdi niye onu islim her şey hazır zaten sadece birkaç sorum var sistem hazir
Benim kutulardan hiç vida çıkmadı ekran kartı montelerken kaç tane ye ihtiyacım var 1?e sor o zaman
2 vida gerekir diye biliyorum . Kartın kaç slotluk yer kaplıyor ?Benim kutulardan hiç vida çıkmadı ekran kartı montelerken kaç tane ye ihtiyacım var 1?
2 : bazı arkladaslara klips fln çıkmıştı lazım mi onlar
Kasadan kasaya değişiyor mu bilmiyorum fakat kendi kasam için 3. İkisi ekran kartını tutuyor diğeri de vidaları tutan yeriBenim kutulardan hiç vida çıkmadı ekran kartı montelerken kaç tane ye ihtiyacım var 1?
Rx 5500 xt 8gb kaç slot henüz bakmadım sistem yeni geldide2 vida gerekir diye biliyorum . Kartın kaç slotluk yer kaplıyor ?
Kasa bu delta rgbKasadan kasaya değişiyor mu bilmiyorum fakat kendi kasam için 3. İkisi ekran kartını tutuyor diğeri de vidaları tutan yeri
2 vida olması lazım kartı tutmak içinRx 5500 xt 8gb kaç slot henüz bakmadım sistem yeni geldide
Kutulardan 2 tane uzun kablo çıkmıştı onlar ssd ve hdd için dimi2 vida olması lazım kartı tutmak için
evet Sata kablolarıKutulardan 2 tane uzun kablo çıkmıştı onlar ssd ve HDD için dimi
anakart kutusunda ekran kartı vidası çıkmalı veya kasanın kendisinde veya ekran kartının kutusnda bu üçünü kontrol et iyice o klipsler kasanın arkadasında ki düzeni sağlamak için kullanılıyorBenim kutulardan hiç vida çıkmadı ekran kartı montelerken kaç tane ye ihtiyacım var 1?
Hayır hiç bir şey çıkmadı kianakart kutusunda ekran kartı vidası çıkmalı veya kasanın kendisinde veya ekran kartının kutusnda bu üçünü kontrol et iyice o klipsler kasanın arkadasında ki düzeni sağlamak için kullanılıyor