Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Montajına YARDIM, Ekran gelmeme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Caner Kuşçu
Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm sorun anakart ile kasanın arasında vida varmış o yüzden açılmıyormuş küçücük bir vida anakartı çöp hale getirebilirmiş anakart Rog olduğu için bir sıkıntı olmadı dedi bilgisayarcı şuanda bios ayarlarını yaptı ramleri 6400 e çekti windows 11 yükledi şimdi 4K 10 bit monitörü deneyimledim eşekten inip ferrariye binmiş gibiyim bu anlatılamaz deneyimlemek lazım
istanbulda mısınız götürdüğünüz yer güvenilir midir benimde montaj işi için bi yer bakıyorumda kendime güvenim pekyok

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
istanbulda mısınız götürdüğünüz yer güvenilir midir benimde montaj işi için bi yer bakıyorumda kendime güvenim pekyok
Değilim internetten baktım evime yakın olup en iyi puan ve yorum alan hangisiyse ona gittim birde gitmeden önce Armut diye bir uygulama var ondanda sana teklif yapanlar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ilk defa PC topladım bilgisayarcı kablolamayı güzel yapmışsın dedi işte o tek bir vida yüzünden PC açılmadı çok dikkatli olmak gerekiyor bence siz direk bilgisayarcıya gidin sonunuz benim gibi olmasın ben işten gelip vaktim PC toplamakla geçti baştan gideydim dedim keşke

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Birde montaj yaparkene kabloları düzenleyeceğim diye kabloları öyle tıkış tıkış yapmayın dedi rahat dursun dedi kablolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Caner Kuşçu
Değilim internetten baktım evime yakın olup en iyi puan ve yorum alan hangisiyse ona gittim birde gitmeden önce Armut diye bir uygulama var ondanda sana teklif yapanlar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ilk defa PC topladım bilgisayarcı kablolamayı güzel yapmışsın dedi işte o tek bir vida yüzünden PC açılmadı çok dikkatli olmak gerekiyor bence siz direk bilgisayarcıya gidin sonunuz benim gibi olmasın ben işten gelip vaktim PC toplamakla geçti baştan gideydim dedim keşke
valla bende öyle düşünüyorum bi tanıdık vb bulursam anakart ve işlemci değişikliği yapacağım

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1668800829217.png
ben vida kullanırken bu vidalardan kullanmıştım güzelce oturmuştu

Top Bottom