Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Montajına YARDIM, Ekran gelmeme sorunu

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Birde kasanın fanları ilk açtığımda öyle bir hava üflüyordu ki üşütecek cinsten hava üflüyordu şimdi çok yavaş çalışmasına rağmen işlemci boşta 30 derecede geziyor adam diyor millet bir kasa getiriyor işlemci 60 dereceden düşmüyor diyordu adam işinde baya iyi geçende bir başkasına 120 binlik sistem toplamış işlemci Threadripper mış
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayıptır sorması kaç lira verdiniz bilgisayarcıya
300 TL verdim ama Armut uygulamasından teklif yapanda 250 TL istemişti bana uzaktı gittiğim yer kadar iyi puanda almamıştı bu kadar tutacağını tahmin ediyordum

Aziz 907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Aziz Sağlam
Bilmiyorum ne yaptı Cumadan sonra verdim 8 gibi aldım baya bi uğraşmış belli en son birisi Laptop getirmişti benle aynı anda hala onu yapmaya çalışıyorlardı
anladım sorun cozuldune sevındım hayıorlı olssun

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Bu soğutucuya resim koyuluyor değil mi? Marka model veri misin soğutucunun ekstra olarak hayırlı olsun

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu soğutucuya resim koyuluyor değil mi? Marka model veri misin soğutucunun ekstra olarak hayırlı olsun
Sağol, evet koyuluyor NZXT Kraken Z73 RL-KRZ73-01 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu ama şimdiki fiyatı pahalı ben indirimle aldım birde Thermaltake ninde ekranlı modelleri var 240 mm lik ona da bakabilirsin

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Sağol, evet koyuluyor NZXT Kraken Z73 RL-KRZ73-01 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu ama şimdiki fiyatı pahalı ben indirimle aldım birde Thermaltake ninde ekranlı modelleri var 240 mm lik ona da bakabilirsin
ne kadara ne zaman almıştın?

alex jensen

80+ Silver

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
kasa araba gibi hocam ekipmanları yenilemekte şart ho bu arada ben olsam daha küçük bir kasa tercih ederdim anakart içeride bebek gibi kalmış
Sağol malum parçalar git gide büyüyor ömürlük dolu dolu bir kasa almak istedim görünüşünüde çok beğendiğim için bunu aldım şimdi aynı bunun gibi büyük bunun fiyatında kasalar çıkmaya başladı ama hiçbirini beğenmedim

kasa araba gibi hocam ekipmanları yenilemekte şart ho bu arada ben olsam daha küçük bir kasa tercih ederdim anakart içeride bebek gibi kalmış
Örneğin benim kasadan pahalı ama görünüşünü hiç sevmedim çok biçimsiz duruyor

Ekler

• IMG_20221121_001228.jpg
    IMG_20221121_001228.jpg
    127.3 KB · Hit: 14

alex jensen

80+ Silver
Sağol malum parçalar git gide büyüyor ömürlük dolu dolu bir kasa almak istedim görünüşünüde çok beğendiğim için bunu aldım şimdi aynı bunun gibi büyük bunun fiyatında kasalar çıkmaya başladı ama hiçbirini beğenmedim

Örneğin benim kasadan pahalı ama görünüşünü hiç sevmedim çok biçimsiz duruyor
Senin kasa ne kadar birde tum sistem parcalarini yazar misin merak ettim

Top Bottom