Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Montajına YARDIM, Ekran gelmeme sorunu

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,580
İsim
Hakanbey
İşlemci soğutucu fanları çalışıyor sorun yok yarın bilgisayarcıya gidecem başka yapacak bir şey yok kaç defa ramleri çıkarıp taktım başka slotları denedim, tekli takıp denedim yine olmadı, ekran kartını söktüp taktım yine olmadı dediğin gibi sorun BİOS olabilir, anakartta veya işlemcide sorun olsa hiç açılmazdı herhalde
anakart tam üstünden bütün heryeri gözükecek şekilde foto atarmısın .

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
resimde gözüken işlemciye yakın olan Ram söküp denermisin tekrardan Tek ram ile
Denedim olmadı işlemcinin bozuk olmaması sevindirdi büyük ihtimalle ya Vatan bozuk ram gönderdi yada başka bir şey var son kez anakartın kablosunu söküp takacam bakalım ne olacak

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Anakartta boot ledi yeşil yanıyor sizce sorun ne olabilir? Büyük bir sorun mudur?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşim kabloları biraz daha ittirdim anakart a temas eden kabloları çektim bütün hata ışıkları gitti ama şimdi yeşil ışık yanıyor ama monitör de yine görüntü yok hdmı no signal yazıyor
Güç geldiğini gösteriyor. Eğer elinizde varsa farklı bir güç kaynağı ile dener misiniz?
Yoksa bilgisayarcıya götürüp denemeniz gerekiyor. Deneme-yanılma yöntemi ile neyde sorun olduğunu anlamaya çalışacağız artık.

Ramlerin slotlarını değiştirmeyi deneyebilirsin, bütün kabloların oturduğundan emin ol.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm sorun anakart ile kasanın arasında vida varmış o yüzden açılmıyormuş küçücük bir vida anakartı çöp hale getirebilirmiş anakart Rog olduğu için bir sıkıntı olmadı dedi bilgisayarcı şuanda bios ayarlarını yaptı ramleri 6400 e çekti windows 11 yükledi şimdi 4K 10 bit monitörü deneyimledim eşekten inip ferrariye binmiş gibiyim bu anlatılamaz deneyimlemek lazım

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm sorun anakart ile kasanın arasında vida varmış o yüzden açılmıyormuş küçücük bir vida anakartı çöp hale getirebilirmiş anakart Rog olduğu için bir sıkıntı olmadı dedi bilgisayarcı şuanda bios ayarlarını yaptı ramleri 6400 e çekti windows 11 yükledi şimdi 4K 10 bit monitörü deneyimledim eşekten inip ferrariye binmiş gibiyim bu anlatılamaz deneyimlemek lazım
Hadi geçmiş olsun o zaman. Rog ayrıcalıktır. ♥️

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Hadi geçmiş olsun o zaman. Rog ayrıcalıktır. ♥️
Aynen öyle Rog olmasa anakart gittiydi dedi gerçekten de Rog serileri kaliteli
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ayda bir macun ve işlemci soğutcu pompa bakımının yapılması gerektiğini söyledi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen öyle Rog olmasa anakart gittiydi dedi gerçekten de Rog serileri kaliteli
Kasanın içini dışını, masanın fotoğrafını atman yok mu?
O kadar yardımcı oldum bu da benim isteğim olsun. 😅

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Kasanın içini dışını, masanın fotoğrafını atman yok mu?
O kadar yardımcı oldum bu da benim isteğim olsun. 😅
Atacam şimdi eski PC deyim daha yerleştirmedim masaya yarın işten geldikten sonra yerleştireyim atarım :)

Top Bottom