Pc Montajını Nerede Yaptırabilirim

Reaksiyon skoru
136
Arkadaşlar Ben Vatan'dan Pc Toplayacağım Ama Vatanda İstediğim Kasa Yok Onu İnternetten Sipariş Etsem Sonra Vatana Gidip Geri Kalan Parçaları Alsam Bana Montajlayıp Verirlermi Vede Garanti Kapsamına Girermi Aldığım Ürünler Ve Son Olarak'da Eğer Vatan Montaj Yapmıyorsa Nerede Yaptırabilirim ? Ankarada Oturuyorum Bilen Varsa Yazsın Lütfen

Arkadaşlar Ben Vatan'dan PC Toplayacağım Ama Vatanda İstediğim Kasa Yok Onu İnternetten Sipariş Etsem Sonra Vatana Gidip Geri Kalan Parçaları Alsam Bana Montajlayıp Verirlermi Vede Garanti Kapsamına Girermi Aldığım Ürünler Ve Son Olarak'da Eğer Vatan Montaj Yapmıyorsa Nerede Yaptırabilirim ? Ankarada Oturuyorum Bilen Varsa Yazsın Lütfen
Montaj yapmak gayet basit bir işlem, montaj videoları izleyerek yapabilirsin.

SAKIN Bilgisayarcılara yaptırma. Kendin yapabilirsin Videoları izleyip. Basit bir işlem.

Arkadaşlar Ben Vatan'dan PC Toplayacağım Ama Vatanda İstediğim Kasa Yok Onu İnternetten Sipariş Etsem Sonra Vatana Gidip Geri Kalan Parçaları Alsam Bana Montajlayıp Verirlermi Vede Garanti Kapsamına Girermi Aldığım Ürünler Ve Son Olarak'da Eğer Vatan Montaj Yapmıyorsa Nerede Yaptırabilirim ? Ankarada Oturuyorum Bilen Varsa Yazsın Lütfen
Herhangi bir bilgisayarcıda hadi oda olmadı en yakın internet cafede 30-40 tl verip yaptırabilirsin

Ya Benim Hayatımda İlk Bilğisayarım Olacak Yani Hiçbir Bilğim Yok Bi Sıkıntı Fln Çıkar O Kadar Para Verdik aileyi zor ikna ettik sıkıntı olmasın
Ben ilk montajım bir arkadaşımın 10K sistemini montajlarken olmuştu gayet kolay videolarla çok kolay kavrayabilirsin. :)

SAKIN Bilgisayarcılara yaptırma. Kendin yapabilirsin Videoları izleyip. Basit bir işlem.
Abi sen yaptırma demişsin Hemen Alttaki Abide bilgisayarcılar 30 tl ye yapar demiş oralara yaptırabilirsin demis ???? Napsam ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi
Ben ilk montajım bir arkadaşımın 10K sistemini montajlarken olmuştu gayet kolay videolarla çok kolay kavrayabilirsin. :)
link atarmısınız güzel anlatarak montajlayan birisinin videosunu

Ya Benim Hayatımda İlk Bilğisayarım Olacak Yani Hiçbir Bilğim Yok Bi Sıkıntı Fln Çıkar O Kadar Para Verdik aileyi zor ikna ettik sıkıntı olmasın
Sana attığım videoyu önce bir kere izle montaj yapmadan. Ardından montaja başladığın zaman eş zamanlı izle.

Geri