PC ÖNERİR MİSİNİZ?

FAZLA OLMAMAKLA BERABER KULLANIYORUM AFFINIZA SIĞINIYIM HİÇBİŞEY ANLAMADIM DEDİĞİNİZDEN

Kredi kartım yok taksit yapamam demişssiniz. Diğer sitelerde de aylık 300-350 TL civarı bir taksit yapılıyor. Kredi kartınız üzerinden taksit yapamaz mısınız?

KREDİ KARTIM VE NAKİT PARAM YOK
TAKSİTLE EVKUR ÜZERİNDEN BİR KASA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
RİCA ETSEM EVKURDAKİ BİLGİSAYARLARDAN HANGİSİNİ ALABİLİRİM FİYATINA GÖRE
ÇOK ÜST SEVİYE BİRŞEYE İHTİYACIM YOK ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Adamlarla 12 ay taksit yapıp. 12 ayın hepsini birden vericeksen alma :D

Kredi kartım yok taksit yapamam demişssiniz. Diğer sitelerde de aylık 300-350 TL civarı bir taksit yapılıyor. Kredi kartınız üzerinden taksit yapamaz mısınız?
YANLIŞ BİLİYORSAM KUSURUMA BAKMAYIN.SANIRIM O İŞLEYİŞ MESELA BİLGİSAYAR 3000 TL 3000 TL LİMİTLİ BİR KART GEREKİYOR SONRA HEPSİNİ ÇEKİYOR BANKA SİZDEN TAKSİTLİ TAKSİTLİ ALIYOR O PARAYI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlarla 12 ay taksit yapıp. 12 ayın hepsini birden vericeksen alma :D
1 GÜN BİLE ERKEN VERMEM HACI ABİ :)) RAHAT OL

YANLIŞ BİLİYORSAM KUSURUMA BAKMAYIN.SANIRIM O İŞLEYİŞ MESELA BİLGİSAYAR 3000 TL 3000 TL LİMİTLİ BİR KART GEREKİYOR SONRA HEPSİNİ ÇEKİYOR BANKA SİZDEN TAKSİTLİ TAKSİTLİ ALIYOR O PARAYI

1 GÜN BİLE ERKEN VERMEM HACI ABİ :)) RAHAT OL

İtopya, Sinerji ve Teknobiyotiğin müşteri hizmetlerini yada kredi kartının müşteri hizmetlerini arayıp sor. Öyle bir şey yoktur.

İtopya, Sinerji ve Teknobiyotiğin müşteri hizmetlerini yada kredi kartının müşteri hizmetlerini arayıp sor. Öyle bir şey yoktur.
HOCAM İNTERNETTENDE BAKTIM LİMİT GEREKTİRİYOR

RX560 LI OLANA BAKARIM Bİ YARIN OLMADI DİĞER TÜRLÜ BAŞKA TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ?

OLDUKİ BULAMADIM BİDAHA DIŞARIYA ÇIKAMAM SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN ÖTÜRÜ

evkur fazla pahalı gereksiz

İSYAN ETTİM :D ÖDEMELERİ ÇOK YÜKSEK 2.EL ALICAM TÜM HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BAŞTACISINIZ

Geri