PC ÖNERİR MİSİNİZ?

Doğru diyosunuz yapacağım bir şey yok malesef sıkılıyorum evde =)

SANIRIM BİDE ŞEY VARDI BURADA YOK AMA MAĞAZADA VAR SANIRIM RYZEN 3 1200 - RX560 LI OLAN O İKİSİ ARASINDA KALIRSAK HANGİSİ DAHA İYİ OLUR

ya 750ti a bu fiyatı isteyen zihniyeti.. gerkeçten soygun

Tek tek toplayıp arkadaşa liste yapayım dedim. Diğer bileşenler de kazık sadece kazık ile kalmıyor sadece 1 tane bileşen var onlarda 3k sınırında.

Doğru diyosunuz yapacağım bir şey yok malesef sıkılıyorum evde =)

Bir banka kartı alıp internet üzerinden sipariş verseniz ve onu taksit ile ödeseniz olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SANIRIM BİDE ŞEY VARDI BURADA YOK AMA MAĞAZADA VAR SANIRIM RYZEN 3 1200 - RX560 LI OLAN O İKİSİ ARASINDA KALIRSAK HANGİSİ DAHA İYİ OLUR

RX 560- Ryzen 3 1200 olanı almak daha mantıklı olur.

ÖĞRENCİYİM UNİVERSİTE OKUYORUM KREDİ KARTI LİMİTİM 500 TL :) KEŞKE OLSAYDI ÖYLE YAPARDIM

ÖĞRENCİYİM UNİVERSİTE OKUYORUM KREDİ KARTI LİMİTİM 500 TL :) KEŞKE OLSAYDI ÖYLE YAPARDIM

Kredi kartınızı ihtiyaçlarınız için mi kullanıyorsunuz yoksa normal duruyor mu köşede? 300 TL gibi bir fiyatı kredi kartından çektirebilirsiniz aylık o parayı da kredi kartınıza yüklersiniz.

Kredi kartınızı ihtiyaçlarınız için mi kullanıyorsunuz yoksa normal duruyor mu köşede? 300 TL gibi bir fiyatı kredi kartından çektirebilirsiniz aylık o parayı da kredi kartınıza yüklersiniz.
FAZLA OLMAMAKLA BERABER KULLANIYORUM AFFINIZA SIĞINIYIM HİÇBİŞEY ANLAMADIM DEDİĞİNİZDEN

Geri