PC ÖNERİR MİSİNİZ?

Doğru diyosunuz yapacağım bir şey yok malesef sıkılıyorum evde =)

SANIRIM BİDE ŞEY VARDI BURADA YOK AMA MAĞAZADA VAR SANIRIM RYZEN 3 1200 - RX560 LI OLAN O İKİSİ ARASINDA KALIRSAK HANGİSİ DAHA İYİ OLUR

ya 750ti a bu fiyatı isteyen zihniyeti.. gerkeçten soygun

Tek tek toplayıp arkadaşa liste yapayım dedim. Diğer bileşenler de kazık sadece kazık ile kalmıyor sadece 1 tane bileşen var onlarda 3k sınırında.

Doğru diyosunuz yapacağım bir şey yok malesef sıkılıyorum evde =)

Bir banka kartı alıp internet üzerinden sipariş verseniz ve onu taksit ile ödeseniz olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SANIRIM BİDE ŞEY VARDI BURADA YOK AMA MAĞAZADA VAR SANIRIM RYZEN 3 1200 - RX560 LI OLAN O İKİSİ ARASINDA KALIRSAK HANGİSİ DAHA İYİ OLUR

RX 560- Ryzen 3 1200 olanı almak daha mantıklı olur.

ÖĞRENCİYİM UNİVERSİTE OKUYORUM KREDİ KARTI LİMİTİM 500 TL :) KEŞKE OLSAYDI ÖYLE YAPARDIM

ÖĞRENCİYİM UNİVERSİTE OKUYORUM KREDİ KARTI LİMİTİM 500 TL :) KEŞKE OLSAYDI ÖYLE YAPARDIM

Kredi kartınızı ihtiyaçlarınız için mi kullanıyorsunuz yoksa normal duruyor mu köşede? 300 TL gibi bir fiyatı kredi kartından çektirebilirsiniz aylık o parayı da kredi kartınıza yüklersiniz.

Kredi kartınızı ihtiyaçlarınız için mi kullanıyorsunuz yoksa normal duruyor mu köşede? 300 TL gibi bir fiyatı kredi kartından çektirebilirsiniz aylık o parayı da kredi kartınıza yüklersiniz.
FAZLA OLMAMAKLA BERABER KULLANIYORUM AFFINIZA SIĞINIYIM HİÇBİŞEY ANLAMADIM DEDİĞİNİZDEN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,042
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri