Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılmaz diye biliyorum. Ama normal halide illaki vardır.wallpaper engine olmadan kullanabiliyo muyum
Kullanılmaz diye biliyorum. Ama normal halide illaki vardır.wallpaper engine olmadan kullanabiliyo muyum
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ?
Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir.
Ben başlıyorum.
![]()
![]()
2. Monitörünüz yakıyor hocam bir 300Hz varmıdır 2. Monitör.Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ?
Ben başlıyorum.
![]()
![]()
75hz hocam. Geçen dönem uzaktan eğitim olduğu için bir monitörden hocayı izledim diğer monitörden de yaptıklarını yazmam için aldım. Ama iyiki almışım baya lazım oluyor. 2 monitör candır.2. Monitörünüz yakıyor hocam bir 300Hz varmıdır 2. Monitör.
Alıntıyı görüntüle
O sırada benim setup.
o kasa orda bi sakat duruyo ben cesaret edemem öyle şeylere
Hayırlı olsun.Kanka inşallah yarın başlicam kurmaya rez atim yarın bende atim
Bence de hocam mesela ben ara sıra video çekiyorum videoyu çektikten sonra bazen bir sinir krizi ile 2. monitör istiyorum. Çünkü bir bakıyorum obs oyunu kaydetmemiş sadece sesim var eğer 2.monitör olsaydı oyunu kaydedip kaydetmediğini anlardım böylece boşa zaman harcamazdım.75hz hocam. Geçen dönem uzaktan eğitim olduğu için bir monitörden hocayı izledim diğer monitörden de yaptıklarını yazmam için aldım. Ama iyiki almışım baya lazım oluyor. 2 monitör candır.![]()
Hocam direksiyon seti bilgisayarı normal kullanırken rahatsız etmiyormu.Buda benden gelsin
monitörle raf arasında ki boş alan rgb yada yazıyla değerlendirilebilirUzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ?
Ben başlıyorum.
![]()
![]()
kasada ne var kral